Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 23:36
Πολιτική

Νάσος Αθανασίου: Σάλος από τη δήλωση «Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

«Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης». Αυτή τη δήλωση με αφορμή την εθνική τραγωδία στα Τέμπη έκανε ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου  αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη επιχείρησε να απαντήσει σε «αθλιότητες»: «Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω;» είπε και συνέχισε:

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μία μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου έγιναν μπροστά σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού Action 24, με τους υπόλοιπους καλεσμένους να αντιδρούν έντονα.

Πάντως παρά τα πυρά που δέχτηκε, το μόνο που έσπευσε να συμπληρώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν: «Αυτό είναι η απάντησή μου στο άθλιο. Στου κακού της σκάλας, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Action 24:

 

 

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News