Πέμπτη 7 Δεκέμβριος 2023, 5:46
Lifestyle

Μπρους Γουίλις: Δυσκολεύει η κατάστασή του με την άνοια – «Είναι πολύ σκληρό για την οικογένεια» λέει η σύζυγός του

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του Μπρους Γουίλις, καθώς ο διάσημος ηθοποιός που πάσχει από εκφυλιστική άνοια, είναι πια η σκιά του εαυτού του.

Ενώ η κατάστασή του επιδεινώνεται, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις έδωσε συνέντευξη περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σε ερώτηση για το αν ο ηθοποιός γνωρίζει τι του συμβαίνει, η σύζυγός του απάντησε: «Ποιος ξέρει»;

«Η άνοια είναι δύσκολη, είναι δύσκολη ασθένεια γι’ αυτόν που του γίνεται τέτοια διάγνωση. Είναι επίσης πολύ σκληρό και για την οικογένεια. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον Μπρους, για την οικογένεια και για τα παιδιά» συμπλήρωσε.

Πριν έξι μήνες έγινε μια πιο ολοκληρωμένη διάγνωση για τον Μπρους Γουίλις και σύμφωνα με αυτή  πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, μία ασυνήθιστη μορφή της ασθένειας, που προκαλεί επιδείνωση στην συμπεριφορά και την προσωπικότητα, επηρεάζοντας και την ομιλία.

«Κατάλαβαν επιτέλους τι συμβαίνει. Αυτό όμως δεν κάνει την κατάσταση λιγότερο επίπονη. Αλλά το να ξέρεις τι συμβαίνει με τον Μπρους, αυτό το κάνει πιο εύκολο. Είναι λίγο πιο εύκολο» είπε η σύζυγος του 68χρονου ηθοποιού.

Τόσο η ίδια, όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του (τα παιδιά του αλλά και η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ) είναι συνέχεια στο πλευρό του ηθοποιού.

Πηγή: ΕΡΤ

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News