Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 15:29
Sports

Μπαρτσελόνα για Μέσι: «Θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις»

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS, με την Μπαρτσελόνα να “απαντά” στις δηλώσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Με τον ίδιο τον Μέσι να υποστηρίζει ότι η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα τον οδήγησε στην Ίντερ Μαϊάμι, ο πρόεδρος των “μπλαουγκράνα”, Ζοάν Λαπόρτα εξέφρασε την πλευρά της ομάδας της Καταλονίας, ενώ άφησε και… αιχμές για τη διάθεση του Αργεντινού να αγωνιστεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

«Τη Δευτέρα, στις 5 Ιουλίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, μετέφερε στον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, την απόφαση του παίκτη να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση που παρουσιάστηκε από τη Μπάρτσα ως απάντηση στη θέληση τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι να φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατανόησε και σεβάστηκε την απόφαση που πήρε ο Μέσι να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις και πιο μακριά από την προσοχή και την πίεση στην οποία έχει υποβληθεί τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Ζοάν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν επίσης να συνεργαστούν για να δοθεί ένας μεγάλος φόρος τιμής από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα σε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν, είναι και θα είναι αγαπητός πάντα από τη Μπάρτσα».


πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News