Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 1:50
Lifestyle

Μπάρκα: Η «σκληρή» αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της: «Είναι βάναυσο»

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή τις δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη ότι στο παρελθόν άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει να χάσει κιλά αν θέλει να κάνει καριέρα, προχώρησε σε μια «σκληρή» αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της.

Όπως η ίδια στην εκπομπή της, είπε υπήρξε σκηνοθέτης, ο οποίος στην ηλικία των 22 ετών, της είχε πει πως δεν πρόκειται να κάνει καριέρα λόγω της εικόνας της

«Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”. Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού – κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έβγαινα στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Όταν λοιπόν βγαίνεις κι έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε «μαστιγώσουν» ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο


πηγή: gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News