Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024, 10:40
Sports

Μουντιάλ 2022: Τιτανομαχία Αγγλία – Γαλλία και Μαρόκο – Πορτογαλία στο πρόγραμμα του Σαββάτου (10/12)

Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων προημιτελικών. Ξεχωρίζει η τιτανομαχία Αγγλία – Γαλλία.

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2022 έγινε γνωστό, με την Κροατία και την Αργεντινή να συγκρούονται για μία θέση στον τελικό.

Σήμερα (10/12) θα γίνει γνωστό και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, το οποίο θα προκύψει από τις αναμετρήσεις Μαρόκο – Πορτογαλία και Γαλλία – Αγγλία.

Στις 17:00 η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος θα συγκρουστεί με την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Μαρόκο. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, ωστόσο ποιος μπορεί να ξεγράψει τους φοβερούς Μαροκινούς που γράφουν ιστορία στο Κατάρ, πετώντας εκτός το Βέλγιο και την Ισπανία!

Στις 21:00 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα συντονιστούν μπροστά από τις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν το Γαλλία – Αγγλία. 

Πρόκειται για μία ευρωπαϊκή τιτανομαχία, έναν πρόωρο τελικό που δεν χωράει προγνωστικά. Στα χαρτιά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο οι Άγγλοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου με την νεανική και ταλαντούχα ομάδα που διαθέτουν.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/12):

Μαρόκο – Πορτογαλία 17:00 ΑΝΤ1
Αγγλία – Γαλλία 21:00 ΑΝΤ1

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News