Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 15:07
Sports

Μουντιάλ 2022: Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι DJ σε πανάκριβο πάρτι στο Κατάρ τη βραδιά του τελικού

Δεν είναι λίγα τα… χλιδάτα πάρτι που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο Κατάρ, μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ 2022 (18.12.2022). Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα δώσει τη δική του… παράσταση, ως DJ.

Το πιο ακριβό πάρτι τη βραδιά του τελικού του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ θα γίνει στο ξενοδοχείο «Le Royal Meridien», στη Ντόχα, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να έχει το ρόλο του DJ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O’Globo», το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει πακέτα για VIP σουίτες για έως και 15 ατόμων, με δωρεάν ποτά, φαγητό και μουσικές παραστάσεις, για το… φτωχό αντίτιμο των 32.000 ευρώ ανά άτομο!

Το πάρτι θα διαρκέσει μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και όσοι θα πληρώσουν για να μπουν, θα μπορούν να δουν τον Αμερικανό DJ και μουσικό παραγωγό Jazzy Jeff, τους «Le Twins», ένα μουσικό δίδυμο ντίσκο, αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ (ως DJ είναι γνωστός με το όνομα Τσέμπα (Tcheba).

«Ο πληθωρικός Γάλλος επενδύει στο πάθος του για τη μουσική, ταξιδεύοντας στον κόσμο ως DJ», αναφέρει μια διαφήμιση του ξενοδοχείου για τη βραδιά του πάρτι. Αυτή η… ταπεινή γιορτή, θα είναι γεμάτο με διασημότητες και VIP καλεσμένους.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News