Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 11:43
Media

Monsieur Minimal: Θέλαμε κάπως να προστατεύσουμε τον Δάκη στο video clip

Όσα εξομολογήθηκε ο Monsieur Minimal για την συνεργασία με τον Δάκη.

Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε την Παρασκευή, στο “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ, ο Monsieur Minimal όπου και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον αείμνηστο ερμηνευτή, Δάκη.

«Θεωρώ την πιο σημαντική μου συνεργασία αυτή με τον Δάκη, μια φωνή καμπάνα και ένας ακέραιος χαρακτήρας. Κάναμε και παρέα γιατί κάναμε και πολλές συναυλίες και μαζί, γνωριστήκαμε. Για μένα αυτό ήταν» ομολόγησε, αρχικά, ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Όταν έγραψα το Erotica έψαχνα έναν πρίγκιπα της τότε εποχής που θα τραγουδήσει ένα κομμάτι της στιγμής, συγκεκριμένα, το οποίο δεν το είχα γράψει για τον Δάκη απλά δεν μου ταίριαζε η δική μου φωνή. Οπότε ήθελα έναν τέτοιον άνθρωπο που να μεταφέρει την δεκαετία του ’70 στο σήμερα.

Για μένα ο Δάκης ήταν ένας πρίγκιπας που ποτέ δεν κάηκε και θα έδινε αυτό που πραγματικά ήθελα. Έπαιζε στο ίδιο μαγαζί που έπαιζα και γω, ζήτησα το τηλέφωνο και τον κάλεσα. Του έστειλα το κομμάτι, στην αρχή δεν τρελάθηκε αλλά το πίστεψα εγώ πάρα πολύ το κομμάτι.

Τον έβαλα στο στούντιο, έκανα την παραγωγή, του το έστειλα και του άρεσε. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου, ήταν πάρα πολύ εύκολος στη συνεργασία».

«Όταν γυρίσαμε το video clip του τραγουδιού, ήταν η περίοδος που μάλλον τότε είχε πρωτοεμφανιστεί το πρόβλημα. Παίζαμε στο μαγαζί, έπαιρνε μια χημειοθεραπεία αλλά παρόλα αυτά, όταν τραγουδούσε, ήταν άλλος άνθρωπος.

Δεν θέλαμε να βγάλουμε έναν άνθρωπο στον οποίο μπορεί να φαίνονταν τα χρόνια του. Θέλαμε κάπως να τον προστατεύσουμε στο video clip.

Αυτή ήταν η σκέψη μας, όχι πως ήταν χάλια ή δεν μπορούσε» πρόσθεσε, επίσης, ο Monsieur Minimal στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News