Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 7:09
Ευ Ζην

Μονοήμερη εκδρομή στον 9ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου

Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης με την τεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Συνδέσμου Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων “ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ” και των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ και με την εμπειρία και την καθοδήγηση του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου “Η ΛΟΥΣΙΝΑ”

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ

τον 9ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου (ακριβής μέτρηση 22.400μ.),

καθώς και τον 5ο αγώνα 5,5χλμ. “Διάσχιση ποταμού Κάστορα”

και αγώνα παιδιών 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Για τον σκοπό αυτό, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας διοργανώνει για τα μέλη του και τους συνοδούς τους, αυθημερόν Εκδρομή στο Καστόρι. Θα αναχωρήσει πούλμαν από το Πάρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επί της Γ. Ρίτσου, την ημέρα του αγώνα, αυστηρά στις 05:30πμ. Η επιστροφή από το Καστόρι θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 και αφού λήξουν όλες οι εκδηλώσεις του αγώνα.

Πριν τον αγώνα η Οργανωτική Επιτροπή θα μας προσφέρει ένα ελαφρύ πρωινό και τσάι Ταϋγέτου εντελώς δωρεάν! Μετά τον αγώνα θα προσφερθεί στους δρομείς που θα συμμετάσχουν δωρεάν χειμωνιάτικο γεύμα με κύριο έδεσμα την εξαιρετική ντόπια φασολάδα καθώς και ντόπιο κρασί!

Το κόστος της εκδρομής είναι στα 25,00 ευρώ ανά άτομο (μέλη και οι συνοδοί τους) και για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας, στο πούλμαν, πρέπει να καταβληθεί το εν λόγω ποσόν, κάθε Τετάρτη (18:00-19:30) στην έδρα του Συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2022. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί αν και εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συμμετεχόντων.

Για οποιοδήποτε κώλυμα καλέστε στο 6973 745121 Σπυροπούλου Μαρία.



πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News