Πέμπτη 7 Δεκέμβριος 2023, 6:58
Lifestyle

Μιμή Ντενίση: Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο

“Στο εξωτερικό με φλερτάρουν μπορώ να πω” παραδέχεται η Μιμή Ντενίση.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στον Κωνσταντίνο Αρκά και την κάμερα της εκπομπής “Ελένη” στο MEGA όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στην προσωπική της ζωή.

“Σίγουρα έχω πληρώσει το μέγεθος της καριέρας μου. Εμένα τα έφερε έτσι η ζωή μου που βρέθηκε η καριέρα μου να γιγαντωθεί, να με πάει στην πρώτη θέση και η ιδιωτική μου ζωή να μην έχει την ίδια τύχη”.

Προφανώς θα με έχουν προσεγγίσει ως κ. Ντενίση και όχι ως Μιμή, αλλά μη νομίζεις ότι το έχω πάρει και είδηση”, είπε η Μιμή Ντενίση και ανέφερε για το αν φαντάζεται τη ζωή της με έναν νέο σύντροφο τα επόμενα χρόνια: “Δεν μπορώ να το παραγγείλω.

Τι να κάνω, παραγγελία; Τη μοναχικότητα την επιδιώκω πάρα πολλές φορές και όποιος γράφει με καταλαβαίνει”.

“Ποιος φλερτάρει σήμερα; Ο κόσμος είναι μέσα στα προβλήματα και δεν τους βλέπω να είναι άνετοι και να φλερτάρουν. Δεν θα έρθει ένας που δεν με ξέρει εύκολα να με φλερτάρει.


Θα έρθει ως κ. Ντενίση να μου πει ότι με θαυμάζει, αλλά αυτό δεν φτάνει, θα πρέπει να πει και τίποτα άλλο. Στην Ελλάδα με τίποτα δεν θα έκανα το πρώτο βήμα, δε γίνεται. Στο εξωτερικό με φλερτάρουν μπορώ να πω”, είπε η Μιμή Ντενίση.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News