Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 22:08
Sports

Μίλτος Τεντόγλου: Θα δω για το τριπλούν, δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους και να με χρησιμοποιούν για τα πειράματά τους


Μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε ξανά στο τριπλούν και στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο μήκος με τον ίδιο να τονίζει πως δεν του αρέσει να τον χρησιμοποιούν ως πείραμα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην ΕΡΤ μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν του αρέσει να τον χρησιμοποιούν ως πείραμα.

“Για μένα στους αγώνες που κάνω μετράει η επίδοση που θα κάνω, το πως θα αγωνιστώ, αν μπορώ να δώσω μια μεγάλη μάχη. Έχω κερδίσει αυτόν τον τίτλο για τρίτη φορά, έχω κερδίσει όλους τους τίτλους από μια φορά αλλά δεν κυνηγάω κάποιο σερί. Μου αρέσει απλά να αγωνίζομαι και να κερδίζω”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης.

Πόσο πεινάς και για άλλα μετάλλια;

“Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, το να έχεις θέλησει για να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, να κάνω μεγάλα άλματα”.

Σε είδαμε να παρακολουθείς το τριπλούν, έχεις δηλώσει πως θα ήθελες να αγωνιστείς. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

“Καταρχάς να πω πως είναι από το αγαπημένο μου αγώνισμα, το τριπλούν και το ύψος. Το τριπλούν μου αρέσει, θα ήθελα να το κάνω. Θα δω πως θα πάνε οι αλλαγές στο μήκος και οι σκέψεις που κάνουν. Δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους και να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους”.

Πως είναι να ξέρεις πως σε λίγο καιρό θα σε χειροκροτούν πάλι όλοι στο Παρίσι;

“Είμαι έτοιμος για το Παρίσι. Έχουμε ακόμα καιρό. Θα τα δώσω όλα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να κερδίσω ξανά”.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News