Κυριακή 8 Σεπτέμβριος 2024, 5:34
Ξένη Μουσική

Miley Cyrus: Ένα δισεκατομμύριο προβολές για το «Party In The U.S.A.»

 

Το «Party In The U.S.A.» της Miley Cyrus κυκλοφόρησε το 2009.

Το music video για την επιτυχία «Party In The U.S.A.» της Miley Cyrus έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Party In The U.S.A.» είναι μόλις το δεύτερο music video της τραγουδίστριας της pop που συγκεντρώνει 1 δισεκατομμύριο προβολές

Το βίντεο του «Party In The U.S.A.», σε σκηνοθεσία του Chris Applebaum, ανέβηκε στο YouTube τον Σεπτέμβριο του 2009 και δείχνει την τότε 16χρονη pop star να κάνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του τραγουδιού – ένα πάρτι στις ΗΠΑ.

 

Συνοδευόμενη από πλήθος χορευτών, η Miley Cyrus φοράει τις καουμπόικες μπότες της και τραγουδάει δυνατά την επιτυχία της σε ένα κατάμεστο υπαίθριο σινεμά, μπροστά από μία τεράστια αμερικανική σημαία και σε μία κατασκευή με κούνιες, με αποκορύφωμα μία πατριωτική συναυλία στο τέλος.

Το «Party In The U.S.A.» ήταν το lead single του EP «The Time Of Our Lives» της Miley Cyrus και παραμένει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μέχρι σήμερα.

Με τους στίχους του να αναφέρονται σε εμβληματικούς καλλιτέχνες και γεγονότα, το τραγούδι κατάφερε να αποτυπώσει το πνεύμα της εποχής και να γίνει ο ύμνος μιας ολόκληρης γενιάς που αναζητούσε την ταυτότητά της.

Το τραγούδι έγραψαν ο Dr. Luke, η Jessie J και ο Claude Kelly, ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Dr. Luke.

 

Το «Party In The U.S.A.», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 του Billboard Hot 100, ήταν η αρχή της απομάκρυνσης της Miley Cyrus από τη φιλική προς την οικογένεια εικόνα που είχε καλλιεργήσει στον ρόλο της Hannah Montana στην ομώνυμη σειρά του Disney Channel.

Ήταν μία στροφή που θα εδραίωνε αργότερα με τα άλμπουμ «Can’t Be Tamed» το 2010 και «Bangerz» το 2013.

Το «Party In The U.S.A.» έχει μείνει στην ιστορία της pop κουλτούρας ως το τραγούδι που τραγούδησε η Cyrus κάνοντας pole dancing σε μία αμφιλεγόμενη εμφάνιση στα MTV Video Music Awards του 2009 που δίχασε το κοινό.

Το μόνο άλλο music video της Miley Cyrus που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube είναι το «Wrecking Ball» από το 2013.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News