Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:49
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Μιχάλης Ρακιντζής: Συναυλία στην Τεχνόπολη με νοσταλγικές επιτυχίες

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο καλλιτέχνης που μας έχει προσφέρει μερικές από τις πιο εμβληματικές καλοκαιρινές επιτυχίες, έρχεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδιστής ετοιμάζει μία συναυλία που θα συνδυάσει τη συναισθηματική μπαλάντα με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή αναμένεται να είναι η πιο εντυπωσιακή της καριέρας του. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει όχι μόνο τις αγαπημένες επιτυχίες του, όπως τα “Δικός σου για πάντα”, “S.A.G.A.P.O”, “Πουφ”, “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” και “Τι σου λείπει”, αλλά και μία πρωτοποριακή προσέγγιση στη συναυλία. Με τη βοήθεια AI (Artificial Intelligence) videos και motion graphics visuals που θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες, το κοινό θα βιώσει μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Εκτός από τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, προσφέροντας τις δικές του χαρακτηριστικές επιτυχίες από τα 90s. Οι δυο τους θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη νοσταλγία και ένταση, αναστατώνοντας ευχάριστα τη χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.


Η συναυλία υπόσχεται να είναι το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία και να δείτε από κοντά τη μεγαλύτερη S.A.G.A.P.O εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€

Πληροφορίες & προπώληση εισιτήριων εδώ: https://www.more.com/music/mixalis-rakintzis-texnopoli-dimou-athinaion/

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

press@athenstechnopolis.gr , www.athenstechnopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Μιχάλης Ρακιντζής: Νέα Καλοκαιρινή Μπαλάντα “Το Κορίτσι μου”




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News