Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:16
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Μιχάλης Ρακιντζής: Επιστροφή στο μέλλον με μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπόσχεται μία από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές εμφανίσεις του.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής περνάει από το παρελθόν, για να ομορφύνει το παρόν και να μας ταξιδέψει στο μέλλον μέσα από τη γεμάτη εκπλήξεις δυναμική μουσική του.

Πιστός στο ραντεβού του με όλους εσάς, ο Μιχάλης Ρακιντζής θα ξαναζωντανέψει μνήμες αγαπημένες με τις πρωτοποριακές συνθέσεις του την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Τα απανωτά sold-out στους μεγαλύτερους χώρους της πόλης αποδεικνύουν ότι οι επιτυχίες του ταξιδεύουν αναλλοίωτες στον χρόνο, οι βραδιές διασκέδασης που προσφέρει είναι δυνατές και πολύ διαφορετικές, ενώ το φανατικό κοινό που τον ακολουθεί προσθέτει με την ενέργειά του και τον ενθουσιασμό του στο ζωηρό σκηνικό μιας αξέχαστης βραδιάς.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής από τώρα προετοιμάζεται για μία από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές εμφανίσεις του.

Όλο το πρόγραμμά του, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του, όπως τα «Δικός Σου Για Πάντα», «S.A.G.A.P.O.», «Πουφ», «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια», «Τι Σου Λείπει», «Μωρό Μου Φάλτσο» και αμέτρητα ακόμη, αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στη σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα sing along, με βίντεο τεχνητής νοημοσύνης και motion graphics visuals θα τον συνοδεύουν σε κάθε τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών.

Μία πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Στη νοσταλγική βραδιά που ετοιμάζει και οργανώνει στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των ’90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα τη χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Θέλετε και άλλους λόγους για να συναντηθούμε όλοι, στη μεγαλύτερη «S.A.G.A.P.O.» εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή;

Πληροφορίες

Μιχάλης Ρακιντζής

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News