Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:34
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

ΜΕΛΙSSES: Στην Πλατεία Νερού μεταφέρεται η συναυλία τους στην Αθήνα

 

Οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για την πιο μεγάλη συναυλία τους μέχρι σήμερα.

Οι ΜΕΛΙSSES, το No. 1 συγκρότημα της χώρας, ανακοινώνουν αλλαγή τοποθεσίας για τη συναυλία τους στην Αθήνα, που έγινε sold out ενάμιση μήνα πριν τη διεξαγωγή της.

Η συναυλία της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο, αντί για το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Golden guest της βραδιάς θα είναι η «Number One» star της καρδιάς μας, η μοναδική Έλενα Παπαρίζου.

 

Μαζί τους και η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της νεότερης γενιάς.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για το Κατράκειο ισχύουν κανονικά και για την Πλατεία Νερού, χωρίς να χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια από τους κατόχους τους.

Επιπλέον εισιτήρια για τη συναυλία στην Πλατεία Νερού είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω του ticketservices.gr και των συνεργαζόμενων σημείων προπώλησης.

Με ένα stage που θα θυμίζει παραμύθι, προηγμένα συστήματα ήχου και φωτισμού που θα απογειώσουν τις αισθήσεις, και φυσικά, τα αγαπημένα τραγούδια από τις ΜΕΛΙSSES, η βραδιά υπόσχεται να μείνει αξέχαστη.

 

Οι ΜΕΛΙSSES, με την ενέργεια και το πάθος που τους διακρίνει, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από την πολυετή τους πορεία, αλλά και νέα τραγούδια που θα σας ξεσηκώσουν.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Οι ΜΕΛΙSSES έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα 15 χρόνια της πορείας τους, με αναπάντεχες συνεργασίες και συγκινητικές στιγμές που θα σας κάνουν να τραγουδήσετε και να χορέψετε δυνατά.

Την ίδια ώρα, το νέο single «Μοναχική Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES, που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε διπλά πλατινένιο, με περισσότερα από 21 εκατομμύρια stream points.

Το «Μοναχική Καρδιά» έχει παραμείνει στο No. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο Ελληνικό Airplay Chart και το Μικτό Airplay Chart για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες και επί μακρόν στο No. 1 των γενικών και των μουσικών trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 5,2 εκατομμύρια views.

Σε μήνυμά τους για τη συναυλία οι ΜΕΛΙSSES αναφέρουν:

 

«Αγαπημένοι μας,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out της συναυλίας μας στο Κατράκειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από φίλες και φίλους που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε περισσότερα εισιτήρια, αλλά δεν ήταν εφικτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε δεύτερη συναυλία στο Κατράκειο, αλλά δεν υπήρχαν κατάλληλες ημερομηνίες.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη μία και μοναδική συναυλία μας στην Αθήνα σ’ ένα χώρο μεγαλύτερο και αντάξιο των προσδοκιών μας και των απαιτήσεών σας.

Η συναυλία μας λοιπόν μεταφέρεται στην Πλατεία Νερού την ίδια ημέρα, στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ. Θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε στο πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό stage που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Στη μεγάλη μας μουσική παρέα θα έχουμε την number one star Έλενα Παπαρίζου, την υπέροχη Marseaux και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τέλος, θα γιορτάσουμε με όλους εσάς παρέα τα 15 χρόνια ΜΕΛΙSSES.

Εκεί θα χωρέσουμε όλοι!».

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News