Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 11:01
Μουσική

ΜΕΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Ελένη Φουρέιρα τραγουδούν από ένα… λάθος ο ένας τις επιτυχίες του άλλου

ΜΕΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Ελένη Φουρέιρα, πρωταγωνιστούν στο Official Movie των Mad VMA 2023.

Τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ παρουσιάζουν το φετινό Official Movie τους, που συναρπάζει με την ιδιαίτερη κινηματογραφική αισθητική του και τις Mad ερμηνείες των πρωταγωνιστών του, όπως οι ΜΕΛΙSSES, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό, συμμετέχουν και από… λάθος τραγουδούν ο ένας τα τραγούδια του άλλου, προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με τις ξεχωριστές τους ερμηνείες που ξεσηκώνουν και μας γεμίζουν Mad διάθεση.

Στο Official Movie των Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ, ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με την personal assistant του, Αναστασία και τους superhosts Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis, Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό, ψάχνουν την απάντηση στο ερώτημα: «Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο act όλων των εποχών στα Mad VMA;».


Αναζητώντας την απάντηση, εργάζονται πυρετωδώς στο ειδικό Mad LAB, ώστε να εντοπίσουν και να αναβιώσουν το πιο πετυχημένο act στα 20 χρόνια των Mad Video Music Awards.

Όμως, στην προσπάθειά τους αυτή, ένας ιός… ο Trannoϊός, «τρελαίνει» τα συστήματα του Mad Lab. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χρονιές, τα βραβεία και τα acts να μπερδευτούν, προκαλώντας χάος.

Οι πιο επιτυχημένοι καλλιτέχνες στην ιστορία των Mad Video Music Awards, με τα περισσότερα βραβεία στο ενεργητικό τους, οι ΜΕΛΙSSES, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα, πρωταγωνιστούν σε αυτό το «παράλογο» Official Movie και ανταλλάσσουν για πρώτη φορά τα τραγούδια τους, και το αποτέλεσμα καθηλώνει.

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards, γίνονται 20, μεγαλώνουν και το γιορτάζουν με full ενέργεια και Mad διάθεση.

Τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ μάς προσκαλούν στο μεγαλύτερο, διήμερο, καλοκαιρινό party με βραβεύσεις με απονεμητές – έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts στο Γήπεδο Tae Kwon Do τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, καθώς και με συναρπαστικά activations στο The Mad VMA Village από τη ΔΕΗ, από την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Μαζί του, στην πιο viral και MAD μουσική γιορτή οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display.

Τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ θα προβληθούν για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο Mega σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News