Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 16:39
Μουσική

Μελίνα Κανά και Σταύρος Σιόλας συναντιούνται «Στην Αιώρα Του Χρόνου»

Ένα τραγούδι από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του Σταύρου Σιόλα.

Η Μελίνα Κανά συναντά μουσικά τον Σταύρο Σιόλα και παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «Στην Αιώρα Του Χρόνου».

Το «Στην Αιώρα Του Χρόνου», σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και σε στίχους του Ηλία Μαστόρη, είναι μία δημιουργία με παραδοσιακή μουσική ρίζα και σύγχρονη αισθητική.

Το τραγούδι συνδέει αριστοτεχνικά την ξεχωριστή και αγαπημένη χροιά της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μελίνας Κανά με την ιδιαίτερη σύνθεση του Σταύρου Σιόλα, ενός από τους σημαντικούς συνθέτες της νεότερης γενιάς με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

«Στην αιώρα του χρόνου καθισμένο σε βλέπω / Μια ζωή διχασμένο πότε ‘δω πότε ‘κει / Και το μέλλον μου πίνεις στον καφέ σου το σκέτο / Και το βλέμμα σου στάζει στο φλιτζάνι σιωπή»

Το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» είναι το τρίτο κατά σειρά single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά».

Το προηγούμενο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Η Δική Μας Σειρά» που ερμηνεύει ο ίδιος ο Σταύρος Σιόλας και το «Στην Πλάτη Του Καιρού» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Το digital album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη, που ερμηνεύουν, εκτός από την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον ίδιο, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News