Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:13
Ξένη Μουσική

Megan Thee Stallion και BTS ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Η Megan Thee Stallion και οι BTS είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μία νέα συνεργασία.

Η Megan Thee Stallion πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με το παγκοσμίου φήμης K-pop συγκρότημα των BTS.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι ανυπομονούν για τη νέα δισκογραφική συνάντησή τους.

Η φημολογία για τη συνεργασία ξεκίνησε όταν η Megan Thee Stallion υπαινίχθηκε στα social media ότι ετοιμάζει κάτι νέο με έναν γνωστό καλλιτέχνη.

Η Megan Thee Stallion ανάρτησε στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter) μία σειρά από emojis: «🐎X💜 👀», με τους θαυμαστές της να αρχίζουν αμέσως τις εικασίες.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντελήφθησαν ότι το μωβ καρδιά ήταν μία αναφορά στους BTS, καθώς το χρώμα αυτό είναι συνδεδεμένο με το συγκρότημα και τους θαυμαστές τους, γνωστούς ως ARMY.

Την επόμενη ημέρα, ο επίσημος λογαριασμός των BTS επιβεβαίωσε τη συνεργασία με μία ανάρτηση που έγραφε: «🐎X🦔(🐨)».

Η ανάρτηση αυτή συνοδευόταν από το μήνυμα «Coming Soon! 💜👀», κάνοντας τους θαυμαστές να περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία της νέας συνεργασίας τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Megan Thee Stallion και οι BTS ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το 2021, η ράπερ συμμετείχε στο remix του τραγουδιού «Butter» του συγκροτήματος, το οποίο κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100.

Η συνεργασία αυτή κορυφώθηκε με μία αξέχαστη ζωντανή εμφάνιση στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στις συναυλίες «Permission to Dance On Stage LA» των BTS.

Η Megan Thee Stallion είχε δηλώσει ότι πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τους BTS.

«Λάτρευα πάντα τους BTS και έλεγα στον μάνατζέρ μου: Πραγματικά θέλω να κάνω ένα τραγούδι με τους BTS, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ή πώς θα το προσεγγίσουμε», ανέφερε σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight τον Φεβρουάριο του 2022.

Η ευκαιρία ήρθε όταν οι BTS πρότειναν στη Megan να συμμετάσχει στο remix του «Butter», κάτι που την ενθουσίασε και οδήγησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες εκείνης της χρονιάς.

Οι BTS βρίσκονται σε μία φάση παύσης των δραστηριοτήτων τους ως συγκρότημα, καθώς τα μέλη τους υπηρετούν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία τους στη Νότια Κορέα.

Παρά την προσωρινή διακοπή των ομαδικών εμφανίσεών τους, τα μέλη του συγκροτήματος δεν έχουν εγκαταλείψει τη μουσική, με αρκετούς από αυτούς να κυκλοφορούν προσωπικά projects κατά τη διάρκεια της απουσίας τους.

Η νέα συνεργασία με τη Megan Thee Stallion έρχεται σε μία περίοδο που οι θαυμαστές των BTS αναζητούν νέα μουσική και ανυπομονούν για την επιστροφή του συγκροτήματος στη δράση.

Η Megan Thee Stallion, από την πλευρά της, συνεχίζει να κατακτά νέα ύψη με τη μουσική της.

Το τρίτο άλμπουμ της, «Megan», κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 3 του Billboard 200, επιβεβαιώνοντας τη δύναμή της ως μία από τις σημαντικότερες ράπερ της εποχής μας.

Η νέα συνεργασία της με τους BTS αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στη διεθνή μουσική σκηνή.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News