Πέμπτη 7 Δεκέμβριος 2023, 1:56
Μουσική

Με τη Silia Kapsis στον διαγωνισμό της Eurovision η Κύπρος

Επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο οι φήμες που κυκλοφορούσαν για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision. Η εκλεκτή του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό είναι η Silia Kapsis.

H Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέχρι την τελική επιλογή

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγή, δημοφιλή τραγουδίστρια Silia Kapsis, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αυστραλία.

Η Silia Kapsis θα ερμηνεύσει τραγούδι που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Όπως έχει πρόσφατα ανακοινωθεί, ο διαγωνισμός του 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον προσεχή Μάιο.

Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή θα ανακοινωθούν αργότερα.

Το who is who της Silia Kapsis

Η 16χρονη τραγουδίστρια είναι από την Αυστραλία με Κύπριο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Παρά τη νεαρή ηλικία της, η Silia Kapsis έχει πίσω της 13 χρόνια καριέρας, αφού βγήκε στη σκηνή στα 3 της χρόνια.

Είναι χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Pearly Gates» και την τηλεοπτική σειρά «Welcome to our lockdown».

Έχει κάνει πέρασμα από το TV show της Jennifer Hudson και είναι ήδη παρουσιάστρια των ειδήσεων (!) στο Nickelodeon Australia. To πρώτο της single, σύμφωνα με το ogaegreece, κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο «Who am I».

Ακολούθησαν μέσα στη χρονιά που διανύουμε τα «No boys allowed» και «Disco dancer».

Νίκος Σούλης: «Ο Κασσελάκης έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο»

Ο σκηνοθέτης του Κασσελάκη αποκαλύπτει…

Ο βασιλιάς των video clips και σκηνοθέτης μιλά για το πρόσωπο των ημερών και το σποτ στη Μακρόνησο, τους δασκάλους του, Αλέξη Δαμιανό και Παντελή Βούλγαρη, και τις συνεργασίες του με μεγάλους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες

πηγή: www.in.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News