Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 7:53
Μουσική

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Λούκας Γιώρκας τραγουδά «Σ’ Ευχαριστώ»

Το νέο τραγούδι που ερμηνεύει ο Λούκας Γιώρκας για την τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο αγαπημένος λαϊκός καλλιτέχνης Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Σ’ Ευχαριστώ» για το soundtrack της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Πρόκειται για μία άλλη μία εξαιρετική μουσική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ τους στίχους υπογράφει ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Κρητικός.

Το «Σ’ Ευχαριστώ» είναι ένα δυνατό και εξομολογητικό ζεϊμπέκικο, με την ξεχωριστή και γεμάτη ψυχή ερμηνεία του Λούκα Γιώρκα.

Το τραγούδι ντύνει μία συγκλονιστική σκηνή από το νέο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα μεταδοθεί απόψε, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 22:50, στο Mega. Στην εν λόγω σκηνή συμμετέχουν ο πρωταγωνιστής Λεωνίδας Κακούρης, καθώς και ο ίδιος ο Λούκας Γιώρκας.

Σε λίγες ημέρες, το «Σ’ Ευχαριστώ» θα μεταφερθεί και με music video στο YouTube.

Το «Σ’ Ευχαριστώ» δίνει συνέχεια στο soundtrack «Μαύρο Ρόδο», μέσα από το οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους μάς έχει χαρίσει τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου και το ραδιοφωνικό airplay.

Πρόκειται για το ομότιτλο κομμάτι «Μαύρο Ρόδο» των τίτλων αρχής με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη, «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει η Όλγα Βενετσιάνου, το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά και το ντουέτο «Εγώ Εσένα» της Ευρυδίκης και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το «Σ’ Ευχαριστώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News