Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 7:57
Ελληνική Μουσική

Marseaux και Billie Kark απογειώνουν το «Πάρτυ» με ένα εκρηκτικό remix

Η Marseaux και η Billie Kark δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει το «Πάρτυ».

Το «Πάρτυ», το viral hit της Billie Kark, επιστρέφει με μία εκρηκτική ανανεωμένη εκδοχή, χάρη στη συμμετοχή της εκρηκτικής chica της pop σκηνής Marseaux.

Το πλατινένιο single «Πάρτυ» της Billie Kark, που κατέκτησε το TikTok και έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του chart του Shazam για την Ελλάδα, αποκτά νέα πνοή με το remix της Marseaux.

Οι δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα party anthem που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

 

Η Billie Kark και η Marseaux μας προσκαλούν σε ένα ατελείωτο «Πάρτυ», όπου η μουσική, η ενέργεια και η διασκέδαση δεν έχουν όρια.

Η μουσική του «Πάρτυ» είναι ρυθμική και catchy, δημιουργώντας μία αντίθεση με τους στίχους που είναι γεμάτοι μελαγχολία.

Η συνεργασία της Billie Kark και της Marseaux δεν είναι τυχαία. Οι δύο καλλιτέχνιδες μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική, την ενέργεια και την αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν επιτυχίες.

Το remix του «Πάρτυ» είναι η απόδειξη της χημείας τους, καθώς οι φωνές τους μπλέκονται αρμονικά.

 

Σημειώνεται ότι η Marseaux και η Billie Kark παρουσίασαν για πρώτη φορά το remix του «Πάρτυ», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, σε μία μοναδική εμφάνιση στα πρόσφατα Mad Video Music Awards 2024.

Η Marseaux δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Μετά το remix του «Πάρτυ», η ταλαντούχα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Dame Fuego» την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Το τραγούδι, που έχει ήδη κατακλύσει τα social media, υπόσχεται να γίνει ο απόλυτος ύμνος του καλοκαιριού.

Εκτός από τη νέα της κυκλοφορία, η Marseaux θα εμφανιστεί ως special guest στη μεγάλη περιοδεία του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, με golden guest τη «Number One» Έλενα Παπαρίζου.

Αφεθείτε στους ρυθμούς της Marseaux και της Billie Kark για ατελείωτη διασκέδαση. Το «Πάρτυ» μόλις ξεκίνησε!

 

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News