Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 20:12
Ελληνική Μουσική

Μαρίνα Σάττι: Το ελληνικό πανηγύρι συναντά τη σύγχρονη pop στο video του «stin iyia mas»

Η Ελλάδα συνεχίζει να χορεύει στον ρυθμό της Μαρίνας Σάττι.

Στο ελληνικό μουσικό τοπίο φέτος το καλοκαίρι έχει κυριαρχήσει ένα όνομα: η Μαρίνα Σάττι.

Η χαρισματική καλλιτέχνιδα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τις επιτυχίες του mini album της «P.O.P.», το οποίο κυκλοφόρησε αμέσως μετά τη συμμετοχή της στον 68ο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Εκτός από επιτυχίες όπως το «LALALALA», το «Αχ Θάλασσα» και το «Mixtape», ένα ακόμα τραγούδι από το «P.O.P.» που έχει γίνει viral και έχει κατακτήσει τα charts είναι το «STIN IYIA MAS» (Στην Υγειά Μας).

Το «STIN IYIA MAS» είναι ένας ύμνος στη ζωή, στη χαρά και στην ελληνική κουλτούρα.

Με τους ρυθμούς του να συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονους ήχους, το τραγούδι έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα soundtracks του φετινού καλοκαιριού, μαζί με τις υπόλοιπες επιτυχίες της Μαρίνα Σάττι.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: Το «STIN IYIA MAS» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 50 εκατομμύρια streams στο Spotify και να γίνει χρυσό, επιβεβαιώνοντας την τεράστια απήχησή του στο κοινό.

Η Μαρίνα Σάττι, πάντα πρωτοπόρος στην οπτική παρουσίαση της μουσικής της, μοιράζεται μαζί ένα εντυπωσιακό official visualizer για το «STIN IYIA MAS».

Το βίντεο, που γυρίστηκε στο Κορωπί, αποτυπώνει την ουσία ενός αυθεντικού ελληνικού πανηγυριού.

Το visualizer ξεχωρίζει για τις γραφικές σκηνές που αντανακλούν την ελληνική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στην πόλη, ενώ συνδυάζει παραδοσιακούς χορούς με σύγχρονες χορογραφίες.

Τα αυθεντικά σκηνικά μεταφέρουν τον θεατή σε ένα τυπικό ελληνικό πανηγύρι, ενώ η μοναδική παρουσία της Μαρίνας Σάττι ενώνει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πριν τον «STIN IYIA MAS», η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το music video για το συγκινητικό τραγούδι της «Αχ, Θάλασσα», συνδυάζοντας τους στίχους με βαθύ κοινωνικό μήνυμα για τις ζωές των προσφύγων που χάνονται στη Μεσόγειο.

Το «STIN IYIA MAS» περιλαμβάνεται στο EP «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και ήδη αποτελεί ορόσημο στην καριέρα της Μαρίνας Σάττι.

Παράλληλα, οι ζωντανές εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι sold out, αποδεικνύοντας την τεράστια απήχησή της στο κοινό.

Το αποκορύφωμα αυτής της επιτυχημένης πορείας θα είναι η μεγάλη συναυλία της στο Δημοτρικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 8 Σεπτεμβρίου για την οποία εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας την τεράστια δημοτικότητά της.

Η επιτυχία της Μαρίνας Σάττι δεν είναι τυχαία. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την παράδοση με τη σύγχρονη pop κουλτούρα, την καλλιτεχνική αρτιότητα με την εμπορική επιτυχία, τον κοινωνικό προβληματισμό με την ψυχαγωγία, και την ελληνική ταυτότητα με διεθνείς επιρροές.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός την έχει αναδείξει σε ένα πραγματικό φαινόμενο στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News