Τετάρτη 29 Μάιος 2024, 14:17
Media

Μάρα Ζαχαρέα: Τα 30 χρόνια γάμου και η μητρότητα – «Ήμουν πιο αυστηρή με τον γιο μου, το παράκανα»

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Μάρα Ζαχαρέα, που βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Ο παρουσιαστής προσφώνησε τη συνέντευξη, η οποία είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν την είδηση για τον θάνατο του πατέρα της δημοσιογράφου.

«Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της (…) Θέλω να πω συλλυπητήρια στην Μάρα Ζαχαρέα, σε όλη την οικογένεια. Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν την προβολή της συνέντευξης.

Η δημοσιογράφος μίλησε αναλυτικά στη συνέντευξη για τον γάμο της και το μεγάλωμα των δύο παιδιών της.

Η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ροσόπουλο

Η Μάρα Ζαχαρέα περιέγραψε τη στιγμή όπου συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, όταν ζήτησε από συνάδελφό της να τους φέρει πιο κοντά.

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Πρώτη φορά που τον είδα από κοντά ήταν σε ρεπορτάζ. Στα γραφεία τότε του Συνασπισμού της Αριστεράς στην Ομόνοια. Τον είχα δει στην τηλεόραση και μου είχε αρέσει (…) Ήμουν με την Ελένη Καλογεροπούλου, η οποία έκλαιγε τότε επειδή είχε χωρίσει με κάποιον άλλον που είναι κι αυτός δημοσιογράφος, είχε σκύψει και δεν έβλεπε. Ξαφνικά βλέπω στην τηλεόραση τον Θόδωρο και αρχίζω και την σκουνταώ και της λέω “ξύπνα Ελένη”, ήθελα να μου πει ποιος είναι αυτός», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα έρθει από την Αγγλία, όπου και έκανα μεταπτυχιακό και ήμουν λίγους μήνες στη δημοσιογραφία και δεν ήξερα πολύ κόσμο και της λέω: “Ελένη μου αυτόν τον ξέρεις; Τον ξέρω είναι ο φίλος μου ο Θεόδωρος, να μου γνωρίσεις αυτόν, γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ”», είπε η Μάρα Ζαχαρέα η οποία είχε γοητευτεί από τον πρώτη συνάντηση με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. 

Η Μάρα Ζαχαρέα για τα παιδιά της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε για τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά της, όπου και παραδέχτηκε πως ήταν λίγο πιο αυστηρή με τον γιο της.

«Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχει μία σωστή συνταγή. Μπορεί να είναι μία μαμά στο σπίτι και να μην είναι ευχαριστημένη, οπότε αυτό το πράγμα το παιδί θα το εισπράξει. Αλλά και μπορεί να είναι μία μαμά που λείπει αρκετές ώρες, αλλά όταν βρίσκεται με το παιδί της, ο χρόνος είναι ποιοτικός, οπότε αυτό θα έχει καλό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά, μιας και όπως παραδέχτηκε, απουσίαζε αρκετές ώρες λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Και παραδέχτηκε: «Ήμουν πιο αυστηρή με τον γιο μου, με την κόρη μου, επειδή ήταν πιο μικρή, ήταν κοριτσάκι, την ένιωθα πάντα πιο ευάλωτη, την είχα πιο χαλαρή. Ο γιος μου έχει εισπράξει πιο μεγάλη αυστηρότητα από εμένα. Νορμάλ ήταν σαν παιδί, τώρα που το σκέφτομαι το παράκανα και λίγο», εξομολογήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News