Τρίτη 2 Ιούλιος 2024, 20:04
Μουσική

Μαίρη Λίντα: Επιστρέφει με ένα μοναδικό τραγούδι γεμάτο «Υποσχέσεις»


Η Μαίρη Λίντα, η σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού, βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο στούντιο «Αρίων», κατόπιν της παρότρυνσης ενός σημαντικού ανθρώπου του ραδιοφώνου, του Γιάννη Σκουλετάκη και του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χανιά από τον οποίο άκουσε για πρώτη φορά και αγάπησε αυτό το τραγούδι.

Με την τελευταία της ηχογράφηση σε στούντιο, δίνει πνοή στους στίχους και τη μουσική των δημιουργών Νίκου Πιτλόγλου και Μαρίας Παπαδημητρίου, ερμηνεύοντας τις «Υποσχέσεις» με τον μοναδικό της αξεπέραστο τρόπο και την ικανότητα να μεταφέρει τις εικόνες και τα συναισθήματα του τραγουδιού στον ακροατή.

Μια ερμηνεία συγκλονιστική

Το αποτέλεσμα είναι η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού, με μια ερμηνεία συγκλονιστική, έμπειρη, συγκινητική, με συναισθήματα που πλημμυρίζουν την κάθε μουσική συλλαβή, την κάθε λέξη.
Ήταν μια βραδιά που όσοι την ζήσαμε, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σας μεταδώσουμε, αυτά που νοιώσαμε κι εμείς.

Ετσι, με την μοναδική φωνή και το πάθος της Μαίρης Λίντα και τη σπουδαία δουλειά από όλους τους συντελεστές της ηχογράφησης δημιουργήθηκαν οι «Υποσχέσεις».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στο στούντιο

Συντελεστές

Κυκλοφορεί από την Arionmusic
Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, μίξη και mastering: Νίκος Πιτλόγλου
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κοσμάς Κοκόλης – μπουζούκι, μπάντζο
Μανώλης Χατζημανώλης – τρομπέτες
Έλενα Κισελίοβα – βιολιά
ΝιOκος Τσαχτσίρης – κόντρα μπάσο
ΝιOκος ΠιτλοOγλου – πιάνο, πλήκτρα, μαντολίνο, κρουστά
Παραγωγή: Arionmusic – Ν. Π.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News