Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 11:49
Hot Ελληνική Μουσική

«Μ’ Άναψες»: Η Κατερίνα Λιόλιου παίρνει μέρος στη σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η Κατερίνα Λιόλιου δίνει τη δική της νότα  στην πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές λαϊκές τραγουδίστριες, κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη στην πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και τραγουδά το τραγούδι «Μ’ Άναψες».

Το «Μ’ Άναψες» είναι ένα δυναμικό τσιφτετέλι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου, οι οποίοι υπογράφουν όλα τα τραγούδια της σειράς.

Εκτός από την Κατερίνα Λιόλιου, στο music video εμφανίζεται και μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Νίκη Λάμη, η ευαίσθητη και ρομαντική Μαρουσώ Βροντάκη, η κόρη της Αλέξις Βροντάκη (Καίτη Κωνσταντίνου).

 

Παράλληλα με τη συμμετοχή της στο soundtrack της σειράς «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πολύμηνη περιοδεία της σε Ελλάδα και Κύπρο και από τα μέσα του Νοεμβρίου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Το all-star soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν, με τη σειρά των επεισοδίων, οι Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι εμφανίζονται και στη σειρά, ενώ τραγούδια του soundtrack τραγουσούν και οι πρωταγωνιστές της.

Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, έχουν δημοσιευτεί τα μουσικά βίντεο για τα τραγούδια «Νύχτα Μου Μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Με Καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί Αρέσω Τόσο» με τη Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη, τα οποία έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με διπλό επεισόδιο.

Ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική τηλεόραση σε μία κωμωδία, με μία πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και σπαρταριστές ατάκες που θα αφήσουν εποχή.
πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News