Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024, 15:06
Ελλάδα

Λυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς στη Δραπετσώνα – Το άρπαξε από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του

Μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του, ένα μικρό κανίς βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής (20.11.2022) όταν δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο, το οποίο κυκλοφορούσε χωρίς λουρί. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Δραπετσώνα.

Και το λυκόσκυλο είχε βγει βόλτα με την ιδιοκτήτριά του, το απόγευμα της Κυριακής στη Δραπετσώνα. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή, διέφυγε της προσοχής της, καθώς το είχε χωρίς λουρί και επιτέθηκε στη γυναίκα που κρατούσε το κανίς!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της τελευταίας, μάλιστα, το λυκόσκυλο άρπαξε το κανίς από την αγκαλιά της και το κατασπάραξε! Όπως κατήγγειλε η Ηρώ Αλεξάκη, παρόλο που φώναζε στην ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου, εκείνη δεν της έδωσε σημασία.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε η Ηρώ Αλεξάκη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Γείτονες, όπως ανέφερε η εκπομπή, λένε πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Η Ηρώ Αλεξάκη είπε πως προσπάθησε να μιλήσει με την ιδιοκτήτρια, όμως εκείνη είχε εξαφανιστεί. «Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της, χωρίς να συμβαίνει κάτι», δήλωσε.

  

Η ιδιοκτήτρια του κανίς κατέθεσε μήνυση, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News