Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 2:13
Μουσική

Loreen: «Χρειάζομαι έναν λόγο για να ανεβαίνω στη σκηνή»

«Όταν κάνω συναυλίες, συνήθως πρέπει να ξέρω γιατί το κάνω».

Η Loreen χρειάζεται να έχει έναν λόγο για να ανεβαίνει στη σκηνή.

Η 39χρονη Σουηδή τραγουδίστρια, η οποία έγινε ο δεύτερος καλλιτέχνης στην ιστορία που κέρδισε δύο φορές τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μετά τον Johnny Logan, δήλωσε ότι χρειάζεται να δημιουργεί «θετική ενέργεια» όταν βρίσκεται στη σκηνή, ώστε αυτή να μεταφέρεται στο κοινό.

«Αρχίζει να δημιουργείται μία θετική αύρα και τα πράγματα αρχίζουν να ρέουν στη ζωή σου. Το θετικό προσελκύει το θετικό, το αρνητικό προσελκύει το αρνητικό», είπε η Loreen στη στήλη «Wired» της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας Daily Star.


«Όταν κάνω συναυλίες, συνήθως πρέπει να ξέρω γιατί το κάνω», τόνισε.

«Όταν ξέρω, αυτό δημιουργεί ένα συναίσθημα μέσα μου. Θέλω η εμφάνισή μου να δημιουργεί μία διαφορετική θετική ενέργεια στο κοινό και την αίσθηση ότι είναι ελεύθεροι», συνέχισε.

«Όλα συνδέονται. Η ατμόσφαιρα ή το συναίσθημα που δημιουργείς μέσα σου, το στέλνεις προς τα έξω και επηρεάζει τα πάντα», συμπλήρωσε.

Η Loreen αποκάλυψε πρόσφατα ότι της αρέσει να «κάνει διαφορετικά πράγματα» πριν τις εμφανίσεις της για το καλό της ψυχικής υγείας της και εξήγησε ότι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision στο Λίβερπουλ τον Μάιο, άδειασε το καμαρίνι της για να διαλογιστεί και μετά έβαλε το ίδιο τραγούδι σε επανάληψη, προκειμένου να απαλλαγεί από τους περισπασμούς.

«Κάνω διαφορετικά πράγματα ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο», είπε.

«Πριν ανέβω στη σκηνή έκανα διαλογισμό, τους έβγαλα όλους έξω από το δωμάτιο και είπα: “Θα διαλογιστώ εδώ για λίγο”», ανέφερε για την προετοιμασία της για την εμφάνισή της στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

«Επίσης, έβαλα ένα τραγούδι στο repeat για να αποκτήσω μία συγκεκριμένη διάθεση, επειδή υπάρχουν πολλοί περισπασμοί γύρω», πρόσθεσε.

«Είμαστε δημιουργοί και σκοπός μας είναι να εκπέμπουμε πράγματα που είναι όμορφα, αλλά πρέπει να γίνεται χωρίς περισπασμούς», σχολίασε η Loreen.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News