Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 1:52
Οικονομία

Λογαριασμοί ρεύματος: Αύριο (31/01) ανακοινώνονται οι νέες επιδοτήσεις στα τιμολόγια – Όλα τα σενάρια

Την Τρίτη (31.01.2023) στις 9:30 το πρωί, θα γίνουν γνωστές οι νέες επιδοτήσεις της κυβέρνησης για τους λογαριασμούς ρεύματος του μηνός Φεβρουαρίου. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Μετά τις αυξήσεις που ανακοινώθηκαν από τους παρόχους στους λογαριασμούς ρεύματος η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντική επιδότηση 4 λεπτών ανά κιλοβατώρα για τον μήνα Φεβρουάριο. Η επιδότηση όμως, θα αφορά στις καταναλώσεις ως τις 500 κιλοβατώρες τον μήνα.

Τις ακριβείς λεπτομέρειες θα δώσει στη δημοσιότητα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας στις 09:30 το πρωί της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Καθημερινή», η τελική τιμή στους λογαριασμούς ρεύματος για τους καταναλωτές θα διαμορφωθεί στα επίπεδα των 15-17 λεπτών ανά κιλοβατώρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το συνολικό κονδύλι των επιδοτήσεων για τα οικιακά τιμολόγια Φεβρουαρίου θα κυμανθεί μεταξύ 50 και 60 εκατ. ευρώ, από τα 470 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News