Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 9:20
Lifestyle

Λευτέρης Ελευθερίου για «cancel»: Ένας διάσημος, μπορεί μια ρετσινιά να την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή


Με αφορμή τη σημερινή (03.06.2024) δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για απόπειρα δυο βιασμών, ο Λευτέρης Ελευθερίου σχολίασε το θέμα του cancel στο θέατρο.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων, μίλησε, για το metoo εξ αφορμής της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα. Εγώ δεν ήμουν θύμα, αλλά είχαμε βγει σε μια ομαδική καταγγελία και λέγαμε ότι θα προτιμούσαμε να αλλάξει λίγο το κλίμα των προβών και των παραστάσεων.

Ένας άνθρωπος που είναι διάσημος, μπορεί μια ρετσινιά να την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Ενώ ένας άνθρωπος που είναι βενζινάς ή μάστορας να το κάνει και μετά από δυο χρόνια θα το ξέρει μόνο το κοινωνικό του περιβάλλον», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ανέφερε: «Όταν γίνεται το cancel και βγαίνεις και διεκδικείς followers από αυτούς και θέλεις να βγαίνεις στην επικαιρότητα, καλό είναι ένα κομμάτι της διαφήμισης που θα πάρεις εκείνη την περίοδο, να το διαθέσεις για τα παιδιά που δεν είναι τόσο διάσημα και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν και τη δίκη», είπε.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News