Σάββατο 10 Δεκέμβριος 2022, 7:08
Lifestyle

Λασκαράκη: H αποκάλυψη για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασα και η απίθανη ατάκα για την κόρη της

Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την τηλεόραση.

«Το «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη» στο MEGA είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με 3 διαφορετικές γυναίκες. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να ζήσω τον άνδρα μου. Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Για την κόρη της που είναι στην εφηβεία είπε πως, «είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου, είναι ένα πολύ ωραίο «τυπάκι». Με ανησυχεί πάρα πολύ τώρα στην εφηβεία το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη. Κάνει πράγματα η κόρη μου που λες «ωχ μας έρχεται η υποκριτική» εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο».

Η Βάσω Λασκαράκη ανάφέρθηκε και Γιάννη Τσιμιτσέλη που πρωταγωνιστεί και εκείνος στη σειρά του MEGA, αλλά και για το ενδεχόμενο για επαγγελματική πρόταση με τον συζυγό της.

«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη», στην ίδια σειρά είχαμε να παίξουμε από την «Πολυκατοικία». Ποτέ δεν ξέρεις που μπορείς να με δεις με τον σύζυγο, έχουν πέσει διάφορες προτάσεις», κατέληξε.

πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News