Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:19
People

Lady Gaga: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στους πιστούς θαυμαστές της

Η Lady Gaga παραμένει αφοσιωμένη στη βαθιά σχέση που έχει με τους πιστούς θαυμαστές της, γνωστούς ως Little Monsters. Παρά την εξέλιξή της από τραγουδίστρια σε πολυδιάστατη καλλιτέχνη και ηθοποιό, η σύνδεσή της με αυτή την κοινότητα παραμένει αναλλοίωτη, όπως επιβεβαίωσε η ίδια.

Σε συνέντευξή της στη Vogue κατά την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Joker: Folie à Deux» στο Λονδίνο, η Lady Gaga μίλησε για τη σχέση που έχει χτίσει με τους Little Monsters τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δήλωσε ότι είναι δύσκολο να περιγράψει μια τόσο μακρόχρονη σχέση με αυτή την κοινότητα, η οποία βασίζεται στην αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη.

Αναφέρθηκε επίσης στο πως όταν πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή, οι δημοσιογράφοι εστίαζαν κυρίως στο εκκεντρικό της στυλ. Πολλοί τη ρωτούσαν για τα ρούχα και την περσόνα της στη σκηνή, αλλά οι θαυμαστές της την καταλάβαιναν απόλυτα. «Πάντα ένιωθαν ότι δεν ήμουν τόσο περίεργη», είπε, επισημαίνοντας ότι μοιράζονταν έναν «μυστικό κώδικα» κατανόησης.

Με συγκίνηση σχολίασε επίσης πως, ακόμα και στα 38 της, διατηρεί αυτή την αυθεντική επαφή με τους θαυμαστές της σε πρεμιέρες και εκδηλώσεις, συνεχίζοντας να τους ενθαρρύνει να είναι ο εαυτός τους. Η αυθεντικότητα αυτή είναι που την έχει κάνει να ξεχωρίσει στην pop κουλτούρα και να αναδειχθεί σε πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Lady Gaga ανέφερε ότι η προσήλωσή της στο να παραμένει πιστή στον εαυτό της, παρά τις πιέσεις, είναι ένα κεντρικό θέμα τόσο στη μουσική όσο και στη ζωή της. Στη συνέντευξη, μίλησε επίσης για το νέο της άλμπουμ «Harlequin», το οποίο συνοδεύει την ταινία «Joker: Folie à Deux» και αποτελεί μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση. Το άλμπουμ αυτό εξετάζει τις «σπασμένες γυναίκες» που έχει υποδυθεί στην καριέρα της και αποτελεί ένα προσωπικό ταξίδι ενδοσκόπησης.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια του άλμπουμ είναι το «Happy Mistake», το οποίο εστιάζει στη διπλή ζωή που βιώνει ως δημόσιο πρόσωπο. Μέσα από τους στίχους του, εξετάζει τη μοναξιά και την απομόνωση που συχνά συνοδεύουν τη φήμη. Ένας συγκεκριμένος στίχος που ανέφερε αποκαλύπτει αυτή την εσωτερική πάλη: «Μια μοναχική διάθεση / Το πορτρέτο ενός κοριτσιού εξαντλημένου / Πώς εθίστηκα τόσο πολύ στην αγάπη όλου του κόσμου;»

Η Lady Gaga τονίζει ότι αυτή η διπλή ταυτότητα – η δημόσια εικόνα της ως «Lady Gaga» και η προσωπική της ως Stefani Germanotta – είναι ένα κεντρικό θέμα στη δουλειά της, κάτι που συνεχίζει να εξερευνά μέσα από τη μουσική και την ηθοποιία της.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News