Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 1:00
Ξένη Μουσική

Lady Gaga: Kυκλοφορεί το άλμπουμ “Harlequin”

Η Lady Gaga ενσαρκώνει επίσημα τον ρόλο της ως Harley Quinn με την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ Harlequin, εμπνευσμένο από τη συμμετοχή της στην ταινία Joker: Folie à Deux. Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, και αποτελεί ένα “συνοδευτικό άλμπουμ” για τη νέα ταινία, στην οποία η Gaga πρωταγωνιστεί δίπλα στον Joaquin Phoenix.

Το Harlequin περιλαμβάνει 13 κομμάτια, όπως τα “Oh, When the Saints,” “World on a String,” και “If My Friends Could See Me Now,” υποδηλώνοντας έναν συνδυασμό αυθεντικών τραγουδιών και θεματικών διασκευών. Η Gaga έχει αφήσει υπονοούμενα ότι το Harlequin λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ του Chromatica και του έβδομου στούντιο άλμπουμ της, που είναι γνωστό ως “LG7” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Τα μυστηριώδη billboard “LG6.5” που έχουν εμφανιστεί σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη συνδέονται πιθανότατα με αυτή την κυκλοφορία, ανεβάζοντας την αγωνία των θαυμαστών.

Το Harlequin θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας Joker: Folie à Deux, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα, η Gaga θα κυκλοφορήσει επίσης το Joker: Folie à Deux (Music From the Motion Picture), ενισχύοντας περαιτέρω τη σχέση της με το κινηματογραφικό σύμπαν του Joker.

Οι θαυμαστές ανυπομονούν για την εμπνευσμένη από τον Joker μουσική και το ρόλο της Lady Gaga, ενώ η αναμονή για το Harlequin και τα μελλοντικά της έργα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι καθώς η Lady Gaga βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην εποχή της ως Harley Quinn.

 

Harlequin Tracklist:

01 Good Morning
02 Get Happy (2024)
03 Oh, When the Saints
04 World on a String
05 If My Friends Could See Me Now
06 That’s Entertainment
07 Smile
08 The Joker
09 Folie à Deux
10 Gonna Build a Mountain
11 Close to You
12 Happy Mistake
13 That’s Life 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News