Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 9:50
People

Lady Gaga: «Ήμουν υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου»

Από την Πίεση στη Γαλήνη – Η Lady Gaga Αποκαλύπτει το Μυστικό της Ευτυχίας της

Η Lady Gaga, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες pop stars παγκοσμίως, έχει επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους με τη μουσική της, την εμφάνιση και τη μοναδική της προσωπικότητα.

Ωστόσο, η ίδια εξομολογείται ότι δεν ήταν πάντα τόσο ήρεμη και συμφιλιωμένη με τον εαυτό της, ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή «Smallzy’s Surgery», η 38χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την πίεση που έθετε στον εαυτό της κατά την έναρξη της επιτυχίας της και για το πόσο πλέον εκτιμά την εσωτερική γαλήνη.

Η Stefani Joanne Angelina Germanotta, γνωστή σε όλους ως Lady Gaga, κατέκτησε την κορυφή της μουσικής βιομηχανίας στα τέλη της δεκαετίας του 2000, με τραγούδια όπως το «Poker Face» και το «Bad Romance». Αυτές οι επιτυχίες την ανέδειξαν σε μία από τις πιο προβεβλημένες προσωπικότητες της εποχής, ενώ της εξασφάλισαν ένα πιστό κοινό. Παρά την επιτυχία της, η ίδια παραδέχεται ότι αυτή η επιτυχία έφερε μαζί της μεγάλες προσδοκίες και έντονη πίεση.

Στη συνέντευξή της, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι ήταν πολύ αυστηρή με τον εαυτό της κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Η αναζήτηση της τελειότητας και η προσπάθεια να διατηρήσει την επιτυχία της οδήγησαν σε μια εσωτερική πάλη, κάτι που τώρα αναγνωρίζει ως περιττό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα έλεγα στον νεότερο εαυτό μου να μην είμαι τόσο σκληρή μαζί μου μερικές φορές, αλλά ταυτόχρονα θα τον υπενθύμιζα να είναι αυθεντικός. Το σημαντικότερο είναι να είσαι ο εαυτός σου. Τότε, μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος και να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί.»

Σήμερα, η Lady Gaga θεωρεί ότι το πολυτιμότερο που μπορεί να προσφέρει κάποιος στον εαυτό του είναι η εσωτερική γαλήνη. Η ένταση και η πίεση που συνοδεύουν τη φήμη και την επιτυχία δεν συγκρίνονται με την αξία της προσωπικής ηρεμίας και της αποδοχής του εαυτού μας.

Η ίδια τονίζει πως αυτή η ισορροπία είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή, ανεξάρτητα από την επαγγελματική επιτυχία ή τις εξωτερικές προσδοκίες. «Πιστεύω ότι η ειρήνη στη ζωή μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μπορούμε να αποκτήσουμε», υπογράμμισε, δίνοντας έμφαση στη σημασία της συναισθηματικής και ψυχικής ισορροπίας.

Αν και η καριέρα της ξεκίνησε στη μουσική, τα τελευταία χρόνια η Lady Gaga έχει διευρύνει τους ορίζοντές της και στον κινηματογράφο.

Η ερμηνεία της στην ταινία «A Star is Born» όχι μόνο κέρδισε εξαιρετικές κριτικές, αλλά της χάρισε και το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το «Shallow». Σήμερα, πρωταγωνιστεί δίπλα στον Joaquin Phoenix στη νέα ταινία «Joker: Folie à Deux» και ανυπομονεί να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της, δηλώνοντας πως νιώθει πιο δημιουργική από ποτέ.

«Μπορώ μόνο να πω ότι νιώθω γεμάτη έμπνευση και πραγματικά συνδεδεμένη με τη μουσική. Δουλεύω πάνω σε πολλά νέα κομμάτια», είπε. «Ανυπομονώ να τα μοιραστώ με τους θαυμαστές μου», συνέχισε.

Αναφερόμενη στους απαιτητικούς ρόλους της, όπως αυτόν της Harley Quinn στο «Joker: Folie à Deux», η Lady Gaga εξήγησε ότι κάθε ρόλος επηρεάζει την καλλιτεχνική της έκφραση σε όλα τα επίπεδα. «Όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, αυτός επηρεάζει απόλυτα την όλη δημιουργικότητά μου. Η Harley Quinn μου έδωσε πολλά, γιατί είναι αδύνατο να την κατατάξεις σε μία κατηγορία», ανέφερε.

Όπως και οι ρόλοι της στον κινηματογράφο, έτσι και η τέχνη της Lady Gaga είναι γνωστή για την πολυδιάστατη φύση της. Είτε μέσω της μουσικής, είτε μέσω του κινηματογράφου, είτε της μόδας, κάθε της καλλιτεχνική έκφραση φέρει τη δική της σφραγίδα, επαναπροσδιορίζοντας το τι σημαίνει να είσαι καλλιτέχνης στη σύγχρονη εποχή.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News