Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:44
Ξένη Μουσική

Lady Gaga: Έπαιξε τραγούδια από το νέο άλμπουμ της στους δρόμους του Παρισιού

Paris 2024 Olympics – Opening Ceremony – Paris, France – July 26, 2024. Lady Gaga performs during the opening ceremony REUTERS/Amanda Perobelli

 

Το «ευχαριστώ» της Lady Gaga στους Γάλλους θαυμαστές της για τη φιλοξενία τους.

Σίγουρα δεν νομίζατε ότι η Lady Gaga θα πετούσε μέχρι το Παρίσι μόνο για μία εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Αφού φώτισε τον Σηκουάνα την περασμένη Παρασκευή, εντυπωσιάζοντας το πλήθος που βρισκόταν στις όχθες του ποταμού και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή από την άνεση των σπιτιών τους σε όλο τον κόσμο, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους Παριζιάνους θαυμαστές της το Σαββατοκύριακο με μία πρόγευση δύο τραγουδιών που προορίζονται για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της.

Η Lady Gaga έδωσε μία πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ της σε μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram την Κυριακή 28 Ιουλίου.

 

«Είμαι τόσο βαθιά συγκινημένη από τους Γάλλους θαυμαστές μου αυτή την εβδομάδα έξω από το ξενοδοχείο», έγραψε πριν βγει έξω για να παίξει στους δρόμους του Παρισιού αποσπάσματα από τη νέα τραγούδια της.

«Θα βγω να σας πω αντίο απόψε με μερικά δευτερόλεπτα από το #LG7», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga στη συνέχεια, όπως υποσχέθηκε, βγήκε από το ξενοδοχείο της και έβαλε να παίξει λίγη μουσική καθώς τα φλας των φωτογραφικών μηχανών φώτιζαν τη νύχτα και εκείνη σήκωνε τη γροθιά της ενώ έπαιζε τραγούδια από ένα laptop από την ηλιοροφή μιας λιμουζίνας.

Τα δύο τραγούδια που παρουσίασε είχαν έντονο ρυθμό και βαριά μπάσα, καθώς και στίχους που ήταν δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν λόγω των κραυγών των ενθουσιασμένων Γάλλων θαυμαστών της.

 

Ωστόσο, φάνηκε σε κάποιο σημείο ότι η Lady Gaga τραγουδούσε τα λόγια: «I’ve become what was holding me» (Έχω γίνει αυτό που με κρατούσε πίσω).

Το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο δεν έχει ακόμη τίτλο, θα διαδεχθεί το «Chromatica» του 2020 και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Στην εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, η Lady Gaga απέτισε φόρο τιμής στην κουλτούρα των γαλλικών καμπαρέ και στη χορεύτρια, ηθοποιό και τραγουδίστρια Zizi Jeanmaire.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε στα γαλλικά το «Mon Truc en Plume» σε ένα χορογραφημένο, παιχνιδιάρικο νούμερο, ανεβοκατεβαίνοντας μία μεγάλη σκάλα, περιτριγυρισμένη από χορευτές που κρατούσαν τεράστια ροζ πομ – πομ.

Μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης, η Lady Gaga παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου διάφορους αγώνες κολύμβησης και γυμναστικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

 

Η 38χρονη τραγουδίστρια συναντήθηκε επίσης με τον Γάλλο πρωθυπουργό Gabriel Attal και φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι αρραβωνιάστηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Michael Polansky, τον οποίο σύστησε ως τον «αρραβωνιαστικό της».

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News