Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 10:53
Ελλάδα

Κρήτη: Απίστευτη ιστορία με επιβάτη αεροπλάνου που ξεκίνησε για την Τουρκία και βρέθηκε στο Ηράκλειο

Ο ίδιος ξεκίνησε για διακοπές στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, αλλά τελικά βρέθηκε στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Τι συνέβη στην πτήση από το Άμστερνταμ…

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Άμστερνταμ για το Μπόντρουμ, αλλά τελικά βρέθηκε στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Αιτία ένας νεαρός επιβάτης που μέθυσε κατά τη διάρκεια της πτήσης και δεν συμμορφωνόταν ούτε με τις συστάσεις του πληρώματος. Ο πιλότος ενημερώθηκε και αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Ήθελε να κάνει διακοπές στην Τουρκία αλλά μαζί του πήρε και την… αδυναμία του στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Κρήτη. Ο λόγος για έναν άνδρα από την Πολωνία, ηλικίας 31ος ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήπιε λίγο παραπάνω στην πτήση του με αποτέλεσμα να φέρει αναστάτωση στο πλήρωμα και στους επιβάτες.

Για λίγη ώρα επικράτησε πανικός μέσα στο αεροπλάνο αφού ο 31χρονος Πολωνός δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του πληρώματος να σεβαστεί τους συνεπιβάτες του και να κάνει ησυχία.

Έτσι, η πτήση από το Άμστερνταμ με τελικό προορισμό το Μπόντρουμ της Τουρκίας έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» όπου αστυνομικοί κατέβασαν τον «άτακτο» Πολωνό από το αεροσκάφος και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, αντί για διακοπές στο Μπόντρουμ, βρίσκεται κρατούμενος στο Α.Τ. του αερολιμένα Ηρακλείου.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News