Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 2:51
Ελληνική Μουσική

Κωνσταντίνος Αργυρός και Light συνεργάζονται «Άλλη Μια Φορά» – Το νέο τραγούδι τους

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light μας ταξιδεύουν για «Άλλη Μια Φορά» σε κόσμους γεμάτους συναισθήματα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, και ο Light, ο επιτυχημένος trapper, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μας προσφέρουν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Άλλη Μια Φορά» που υπόσχεται να μας ταξιδέψει.

Το «Άλλη Μια Φορά» είναι ένα ρομαντικό τραγούδι που συνδυάζει αρμονικά τους μουσικούς κόσμους των δύο καλλιτεχνών, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αξέχαστο αποτέλεσμα.

Το «Άλλη Μια Φορά» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την αγάπη, την απώλεια και την ελπίδα και μας ταξιδεύει σε ένα κόσμο γεμάτο συναισθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί το «Άλλη Μια Φορά» είναι το τρίτο συνεχόμενο τραγούδι – έκπληξη που κυκλοφορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το «Σ’ Αγαπάω Γιατί», το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart και το πιο πρόσφατο «Το Καλοκαίρι Μας».

Ενδιάμεσα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον Rack στο τραγούδι του «Είσαι Τρέλα».

Επίσης, το «Άλλη Μια Φορά» είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Light, μετά την τεράστια επιτυχία «Ηλιοβασίλεμα» που έχει συγκεντρώσει σχεδόν 34 εκατομμύρια προβολές αθροιστικά στα επίσημα βίντεό του στο YouTube και 19 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Με τη νέα μουσική σύμπραξή τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light αποτελούν ένα από τα πιο δυναμικά μουσικά δίδυμα της εποχής μας.

Ο καθένας με το δικό του μοναδικό στυλ και την ξεχωριστή του προσωπικότητα, οι δύο καλλιτέχνες συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Για «Άλλη Μια Φορά» θα σας κάνουν να νιώσετε την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News