Σάββατο 10 Δεκέμβριος 2022, 8:03
Ελλάδα

Κόνιτσα: Κάηκε ζωντανή από φωτιά στο σπίτι της – Μαρτυρικός θάνατος για την γυναίκα που εγκλωβίστηκε

Η άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της, στην Κόνιτσα και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες…

Σπαρακτικά δάκρυα στην Κόνιτσα για την ηλικιωμένη που βρήκε τον θάνατο από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι. Η 92χρονη παγιδεύτηκε, εγκλωβίστηκε και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε απανθρακωμένη από τους πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν για να σβήσουν τη φωτιά. Οι σκληρές εικόνες στο σημείο προκαλούν θλίψη στην περιοχή.

Ανείπωτη τραγωδία το πρωί λίγο πριν τις 09:00 στην Κόνιτσα όταν από φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι του οικισμού, μία 92χρονη εντοπίστηκε απανθρακωμένη. Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο, σπάζοντας από κοινού την πόρτα της οικίας με την άτυχη ηλικιωμένη να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα προφανώς εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι όπου διέμενη μόνη της βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ τα ακριβή αίτια ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Κόνιτσας.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News