Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 15:26
Ελλάδα

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης ξεκίνησε απεργία πείνας – «Αν είχα μπροστά μου τον Μίχο θα τον σκότωνα»

Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατ΄εξακολούθηση και μαστροπείας, σε μια υπόθεση που συενεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο.

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό είναι στην φυλακή, κατηγορούμενη και η ίδια για μαστροπεία της κόρης της, η οποία έχει υποστεί πολλούς βιασμούς.

Μιλώντας στο STAR μέσα από τη φυλακή, η μητέρα της 12χρονης αναφερόμενη στον Μίχο λέει: «αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε  και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα». Λέει κιόλας πως έκανε λάθος που άκουσε την αστυνομία, η οποία τη συμβούλευσε να μην τον πλησιάσει.

Συνεχίζοντας να απορρίπτει τις κατηγορίες εναντίον της αναφέρει «έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα, δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η… να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;».

Η 37χρονη έστειλε μάλιστα και μήνυμα προς την κόρη της. «Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημά της για αποφυλάκιση, καθώς έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News