Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 10:12
Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνες για 4 οικονομικά σκάνδαλα – Στο στόχαστρο 11 άτομα

Εντείνονται οι έρευνες της οικονομικής αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου, με τον οικονομικό εισαγγελέα να κάνει «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της δομής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αυτή τη στιγμή η οικονομική αστυνομία έχει εντολή να ερευνήσει τέσσερα οικονομικά αδικήματα, ενώ στο στόχαστρο της οικονομικής αστυνομίας βρίσκονται τουλάχιστον 11 άτομα που είχαν ηγετικό ρόλο στην «Κιβωτό του Κόσμου» για να δουν οι αρχές σε ποια από αυτά ενδεχομένως να εμπλέκονται.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλο Κονταξή, ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά σήμερα απευθυνόμενος στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να καταθέσει έγκληση σε σχέση με την απόφαση, η οποία ελήφθη και απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να έχει οποιαδήποτε σχέση με την ΜΚΟ.

Το Σάββατο υποστηρικτές της Κιβωτού ανήρτησαν βίντεο στο Facebook λέγοντας πως ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και ένα από τα παιδιά τους διανυκτέρευσαν σε αυτοκίνητο και μάλιστα ο μικρός σήκωσε πυρετό με αποτέλεσμα η παιδίατρος να τον εξετάσει μέσα στο αυτοκίνητο

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News