Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 9:33
Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτων στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν πιστόλι από το παράθυρο του αυτοκινήτου


Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη δύο ανδρών σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου τα ξημερώματα στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος Αλβανός επέβαιναν σε αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα αστυνομικών για έλεγχο.

Ο 37χρονος ημεδαπός κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών εξυβρίζοντάς τους

Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ κατά την καταδίωξη πέταξαν ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα που περιείχε 4 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 37χρονος ημεδαπός κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών εξυβρίζοντάς τους ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Τέλος, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος Αλβανός εισήλθε παράνομα στη χώρα και δεν κατείχε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-06-2024) αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 37χρονο ημεδαπό και 33χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δεν σταμάτησαν σε ηχητικά και φωτεινά σήματα των αστυνομικών.

Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ κατά την καταδίωξη απέρριψαν ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα που περιείχε 4 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 37χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών εξυβρίζοντάς τους ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Τέλος, από την έρευνα προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, εισήλθε παράνομα στη χώρα και δεν κατείχε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του».πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News