Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 2:14
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η ρομαντική κωμωδία επιστρέφει με καινούργια απολαυστικά επεισόδια

Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, επιστρέφει στις οθόνες μας από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2022 στις 20:00, με δέκα καινούργια επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής), Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 41ο

Η Κατερίνα σώζεται κυριολεκτικά από θαύμα όταν η σφαίρα που προοριζόταν για τον Μαρίνη, παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ο Αλέξανδρος την κρατάει στο νοσοκομείο για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά και ο έρωτάς τους ξαναφουντώνει. Η Ροζαλία δεν μπορεί να αντισταθεί πια στον Δημήτρη και η Φρόσω τα ξαναβρίσκει με τον Βλάσση. Η κλινική αναστατώνεται από τους δημοσιογράφους που, από άγνωστη πηγή, έμαθαν για την απόπειρα δολοφονίας κι ένας δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη απ’ όσους ήταν παρόντες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Αλέξανδρος Μούκανος (Μαρίνης), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Παπα – Νεκτάριος), Γιώργος Ρουστέμης (Αναστασίου, δημοσιογράφος), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης).

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 42ο

Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος είναι πάλι μαζί, ευτυχισμένοι και αποφασισμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Ηρακλής λέει στον Αντώνη πως έμαθε ότι η Κατερίνα είναι κόρη του, αλλά ο Αντώνης τον αποθαρρύνει απ’ το να το πει ακόμα στην Κατερίνα. Όταν τη συναντάει είναι συγκινημένος και αμφιταλαντεύεται αν θα της το πει, παρ’ όλα αυτά ακολουθεί τη συμβουλή του Αντώνη. Τέλος, η Ιωάννα λέει στη Νατάσα πως έχει ξεσπάσει σκάνδαλο για τον Αλέξανδρο και τη λάθος διάγνωση που έκανε στην Κατερίνα.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Κατερίνα Κοκώση & Χρυσούλα Κοκώση (κόρες Πέτρου – Μαρκέλλας), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης)


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News