Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:43
Ξένη Μουσική

Kesha: Γιατί αφαιρέθηκε το όνομά της από το «Timber» του Pitbull

Το «Timber» είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο του Pitbull όσο και της Kesha.

Λίγες μόλις ημέρες αφότου οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι η Kesha δεν αναφερόταν πλέον στους τίτλους του music video για το «Timber» του Pitbull, το όνομα της τραγουδίστριας επανεμφανίστηκε στον τίτλο του βίντεο του 2013 στο YouTube.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο τίτλος του music video έγραφε μόνο ως «Pitbull – Timber (Official Video)».

Αφού το αρχικό ζήτημα επισημάνθηκε στον Pitbull την Κυριακή από τους θαυμαστές που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα, εκείνος ανέφερε στο X (πρώην Twitter) ότι θα ζητούσε από την ομάδα του να ερευνήσει την αφαίρεση του ονόματος της Kesha και να διευθετήσει το θέμα.

«Η Kesha κι εγώ έχουμε ένα απίστευτο τραγούδι μαζί. Αυτό δεν θα αλλάξε. Η ομάδα του Pitbull ερευνά το θέμα. Πάντα μόνο αγάπη για την Kesha, Dale!», έγραψε ο 43χρονος ράπερ.

Από τη Δευτέρα, ο τίτλος του music video είναι ξανά «Pitbull, Ke$ha – Timber (featuring Ke$ha – Official Video)».

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο το όνομα της Kesha είχε αφαιρεθεί από το μουσικό βίντεο του τραγουδιού που κυκλοφόρησε το 2013.

Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές είχαν υποθέσει ότι η αλλαγή σχετιζόταν με την πολύκροτη δικαστική διαμάχη της με τον παραγωγό Dr. Luke, ο οποίος είναι ένας από τους δημιουργούς και τους παραγωγούς του «Timber».

Το «Timber» εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι τόσο της Kesha όσο και του Pitbull στο Spotify μέχρι σήμερα, έχοντας συγκεντρώσει πάνω 1,54 δισεκατομμύρια streams στην πλατφόρμα από την κυκλοφορία του το 2013.

Παράλληλα, και οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν να τραγουδούν το «Timber» στις περιοδείες τους και στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Η Kesha επιστρέφει στον ήχο των αρχών της δεκαετίας του 2010 με το νέο τραγούδι της «Joyride» που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Pitbull επανενώθηκε με τον Ne-Yo για το «2 the Moon», δίνοντας συνέχεια στη συνεργασία τους που έχει καταγράψει επιτυχίες όπως το «Give Me Everything» και το «Time Of Our Lives».



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News