Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:37
Ξένη Μουσική

Katy Perry: Παρουσίασε ζωντανά τρία νέα τραγούδια από το άλμπουμ της «143»

Η Katy Perry τραγούδησε επίσης για πρώτη φορά ζωντανά τα πρόσφατα singles «Woman’s World» και «Lifetimes».

Η Katy Perry πραγματοποίησε μία αποκλειστική εμφάνιση την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο «Evita» στο Λος Άντζελες, όπου παρουσίασε τρία νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «143».

Σε ένα σύντομο αλλά εντυπωσιακό πρόγραμμα εννέα τραγουδιών, η Katy Perry έδωσε μία πρώτη γεύση από αρκετά τραγούδια του έβδομου άλμπουμ, ενώ παράλληλα τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά τα πρόσφατα singles «Woman’s World» και «Lifetimes».

Στην ίδια συναυλία, η Katy Perry παρουσίασε τρία ακόμη ολοκαίνουρια τραγούδια που θα περιλαμβάνονται επίσης στο άλμπουμ «143».

Τα τραγούδια «Crush», «Nirvana» και «Gorgeous» έκαναν το ντεμπούτο τους στη σκηνή, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού.

Σύμφωνα με τα βίντεο που τράβηξαν θαυμαστές, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι στην τελική εκδοχή του «Gorgeous» που θα εμφανιστεί στο άλμπουμ της θα συμμετέχει η Kim Petras, προσθέτοντας τη δική της δυναμική στο τραγούδι.

Εκτός από τα νέα τραγούδια της, η Katy Perry τραγούδησε κλασικές επιτυχίες της όπως τα «California Gurls», «Dark Horse», «I Kissed A Girl» και «Firework».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Katy Perry αποκάλυψε το ολοκληρωμένο tracklist του άλμπουμ της «143» μέσα από το music video του «Lifetimes», όπου οι τίτλοι των τραγουδιών εμφανίζονται φευγαλέα σε μία διαφημιστική πινακίδα στο φόντο.

Το «143», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, είναι το πρώτο άλμπουμ της Katy Perry μετά το «Smile» του 2020.

Ωστόσο, η πορεία του single «Woman’s World» ήταν λιγότερο εντυπωσιακή, καθώς δεν κατάφερε να μπει στο Top 50 του Billboard Hot 100, φτάνοντας μόλις στο No. 63 θέση στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέβηκε μέχρι το Νο. 47.

Η Katy Perry δέχθηκε επίσης κριτική για το μουσικό βίντεο του «Woman’s World», με ορισμένους θαυμαστές να υποστηρίζουν ότι το βίντεο δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προθέσεις του για γυναικεία ενδυνάμωση.

Η 39χρονη τραγουδίστρια απάντησε στις αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι το βίντεο ήταν σατιρικό.

Εκτός από τις κριτικές, η Katy Perry βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για την πρόκληση τυχόν περιβαλλοντικών ζημιών στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας λόγω μη εξουσιοδοτημένων γυρισμάτων στην περιοχή για το music video του τραγουδιού της «Lifetimes».

Παρά τις αντιδράσεις, η Katy Perry θα λάβει το διάσημο Video Vanguard Award στα MTV Video Music Awards 2024, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 11 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, μία διάκριση που επιβραβεύει τη σημαντική συμβολή της στη μουσική βιομηχανία.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News