Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 0:59
People

Katy Perry: Η Madonna της πρόσφερε μεγάλη βοήθεια στο ξεκίνημα της

«Εξακολουθώ να κάνω μουσική εξαιτίας της Madonna», τόνισε η Katy Perry.

Η Katy Perry, μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της σύγχρονης pop σκηνής, αποκάλυψε τη σημαντική επιρροή που είχε η Madonna στην καριέρα της.

Από τα πρώτα της βήματα μέχρι την καθιέρωσή της ως παγκόσμια pop star, η υποστήριξη της Madonna υπήρξε καθοριστική.

Σε μία νέα συνέντευξή στην αυστραλιανή εκπομπή The Project, η Katy Perry μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση της με τη βασίλισα της pop και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη μουσική της πορεία.

Η Katy Perry αποκάλυψε ότι η πρώτη της συνάντηση με τη Madonna δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς.

Η Madonna, γνωστή για την αυστηρή της προσέγγιση και τη δική της μοναδική προσωπικότητα, θέλησε να «δοκιμάσει» την Perry πριν την αποδεχτεί πλήρως. Όπως ανέφερε η Perry, η Madonna ήταν αρχικά επιφυλακτική, αλλά στη συνέχεια έγινε εξαιρετικά φιλική.

«Η Madonna ήταν πολύ καλή μαζί μου, χρειάστηκε ένα λεπτό γιατί με δοκίμαζε και μετά έγινε απίστευτα καλή μαζί μου», θυμήθηκε, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς περιλάμβανε αυτή η «δοκιμασία».

Αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη, η σχέση τους φαίνεται να αναπτύχθηκε γρήγορα.

Η Madonna, με το δικό της χαρακτηριστικό στυλ, προκάλεσε την Katy Perry να συμμετάσχει σε μία σειρά από δραστηριότητες που ενίσχυσαν τη συνεργασία τους, όπως μία κοινή φωτογράφιση που η 39χρονη τραγουδίστρια χαρακτήρισε ως «εκπληκτική».

«Απλά κάνει το δικό της. Με προσκαλούσε σε ένα πάρτι και έπρεπε να κάνουμε μία φωτογράφιση μαζί, η οποία ήταν καταπληκτική. Είναι η καλύτερη», ανέφερε.

Η επιρροή της Madonna στην καριέρα της Katy Perry δεν περιορίζεται μόνο στις προσωπικές συναντήσεις τους. Ο ρόλος της Madonna ήταν καταλυτικός και από επαγγελματική άποψη.

Η Katy Perry αποκάλυψε ότι η Madonna ήταν από τις πρώτες που έδωσαν προσοχή στο τραγούδι της «Ur So Gay», το οποίο κυκλοφόρησε το 2007, αφού είχε μιλήσει για εκείνη σε μία ραδιοφωνική εκπομπή.

«Στην πραγματικότητα ανέφερε το τραγούδι μου και αυτό ήταν πραγματικά η αρχή της καριέρας μου. Ήταν η στιγμή που άρχισα να ξεχωρίζω», σημείωσε.

Η αναφορά της Madonna σε αυτό το τραγούδι ήταν, όπως φαίνεται, η αρχή για την παγκόσμια αναγνώριση της Katy Perry.

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση, δεν ξεχνά την υποστήριξη που της παρείχε η Madonna στα πρώτα της βήματα.

Στη συνέντευξή της, η Katy Perry τόνισε πόσο ευγνώμων αισθάνεται προς τη Madonna, λέγοντας πως ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αναγνωρίζει τη σημασία της Madonna στην καριέρα της.

«Κάθε γυναίκα καλλιτέχνης πρέπει να συνεχίσει να της λέει ευχαριστώ. Είμαι 40 ετών και εξακολουθώ να κάνω μουσική εξαιτίας της Madonna», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, η Katy Perry, μόλις κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της «143», την πρώτη δισκογραφική δουλειά της μετά από τέσσερα χρόνια και το «Smile» του 2020.

Το «143» κυκλοφορεί σε μία περίοδο όπου η Perry εξελίσσεται τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά. Η υποστήριξη που έλαβε από τη Madonna στα πρώτα της βήματα φαίνεται να ήταν το θεμέλιο για την ανεξάντλητη δημιουργικότητά της.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News