Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 3:51
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κασσελάκης από Πάτρα: «Ο Ανδρέας θα έριχνε τη Δεξιά σε μια μέρα»


Τη μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές της Κυριακής ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης χθες το βράδυ από την Πάτρα, στην τελευταία προεκλογική ομιλία, η οποία χαρακτηρίστηκε από αρκετές συναισθηματικές στιγμές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να στείλει μήνυμα ελπίδας μπροστά σε μια μεγάλη μερίδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος, που τον ακολούθησαν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Κασσελάκης από Πάτρα: «Την Κυριακή όλα αλλάζουν, πάμε δυνατά», μήνυμα νίκης στην ομιλία του προέδρου στις ευρωεκλογές ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
 
Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια απόπειρα αποδόμησης της κινδυνολογίας του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη σχετικά με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και την οικονομία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο πρωθυπουργός κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει μια φιλολαϊκή πολιτική. Δεν θα χρεοκοπήσει η χώρα, αλλά η πολιτική τους». Επισήμανε δε ότι οι προτάσεις του κόμματος είναι κοστολογημένες και εφαρμόσιμες, αλλά και ότι επέλεξε να παρουσιάσει αυτές τις προτάσεις, παρόλο που οι εκλογές δεν θα αναδείξουν κυβέρνηση, επειδή θέλησε να δείξει στην κοινωνία ότι υπάρχει τρόπος για κοινωνικό κράτος.

Δεν πρόλαβε να παρκάρει το αυτοκίνητο του κ. Κασσελάκη και ο κόσμος έσπευσε να τον χαιρετίσει

Από την ομιλία του κ. Κασσελάκη δεν έλειψαν και αρκετές αναφορές στον «δημοκρατικό λαό της Αχαΐας». Υπενθύμισε ότι η πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση όταν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος ήταν στην Πάτρα, τονίζοντας πως από «εδώ αρχίσαμε να χτίζουμε μια νέα αδιαμεσολάβητη σχέση εμπιστοσύνης».

Φωτογραφίες με το κοινό για σχεδόν 15 λεπτά έβγαζε ο Στ. Κασσελάκης μετά την ομιλία του

 

Μιλώντας στο αχαϊκό κοινό, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε την Πάτρα πόλη «τεράστιων δυνατοτήτων, με το εξαιρετικό, αλλά τόσο αδικημένο πανεπιστήμιο» αναφέρθηκε στις εμπορικές οδούς που δεν αξιοποιούνται, υπενθύμισε την αποβιομηχάνιση, θεωρεί πως η πύλη της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι παρατημένη από το κράτος και έκλεισε τις αναφορές του με μια αιχμή στον Νίκο Ανδρουλάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «ανέκδοτο». Είπε: «Μια και ανέφερα τον Ανένδοτο, επιτρέψτε μου να αναφέρω και το ανέκδοτο. Εναν αρχηγό προοδευτικού κόμματος με τεράστια Ιστορία, που τον παρακολουθεί η ΕΥΠ και αντί να τα κάνει άνω κάτω όλα, δεν βγάζει άχνα. Φανταστείτε τον Ανδρέα Παπανδρέου στη θέση του κ. Ανδρουλάκη. Θα είχε ρίξει τη Δεξιά σε μία μέρα. Αντί γι’ αυτό, πέφτει ο ίδιος».

Ο Τάιλερ Μακμπέθ παρακολούθησε την ομιλία και χειροκροτούσε στα δυνατά σημεία

Από τα βέλη του Στ. Κασσελάκη δεν ξέφυγε ο πρωθυπουργός, που υποστηρίζει ότι το πόθεν έσχες του ελέγχεται 20 χρόνια, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καυτηριάζει με ύφος πως και το πόθεν έσχες του Ακη Τσοχαντζόπουλου ελεγχόταν…
Αναφέρθηκε δε στην ακίνητη περιουσία του κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας πως «το πολιτικό σύστημα στη χώρα είναι βρόμικο και χρειάζεται κάποιον να πάρει τη σκούπα». «Εχουμε αξιοπρέπεια και αν δεν εκφραστεί μαζικά την Κυριακή άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης και πρόσθεσε πως «ακόμα χειρότερα θα είναι μια Νέα Δημοκρατία με ακόμα μεγαλύτερη αλαζονεία».

Κλείνοντας ανέφερε ο κ. Κασσελάκης ότι δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό η αποχή, γιατί «είναι αποχή από το μέλλον μας». «Ολα είναι δυνατά, η κάλπη είναι άδεια» είπε ακόμα και αποχαιρέτησε τον συγκεντρώμενο κόσμο, λέγοντας: «Η ανατροπή είναι στα χέρια σας».

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κόσμο. Διακρίνονται στη φωτογραφία οι Δημήτρης Πανόπουλος και Νάσος Παπαργυρόπουλος

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelopπηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News