Δευτέρα 22 Απρίλιος 2024, 7:01
Ελλάδα

Κάρπαθος: «Μεμονωμένο συμβάν, δεν αποτελεί πρακτική μας ο βασανισμός ζώων», λέει η ταβέρνα για το τηγάνισμα ζωντανών ψαριών

Για μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο μέσω του δικηγόρου της η ψαροταβέρνα στην Κάρπαθο μετά το σάλος που προκλήθηκε με βίντεο όπου τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια.

Στην απάντηση αναφέρεται ότι τέτοιες πράξεις είναι «εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας» και ότι δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων. 

Στην απάντηση αναφέρεται: «Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπ’οψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση, Εκ της διευθύνσεως»

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News