Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 13:13
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Καραμανδάνειο: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επέμβαση στην 10χρονη που πυροβολήθηκε

Δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της 10χρονης από την Αμαλιάδα , δεν υπάρχει , που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού από τον μεγαλύτερο αδελφό της και έφερε διαμπερές τραύμα στο μηρό.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μικρό κορίτσι πήγε καλά και οι βλάβες στα κατάγματα του μηριαίου οστού αποκαταστάθηκαν. Έτσι δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Ρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Τώρα πια, οι γιατροί θα δουν την πορεία του παιδιού, από την ώρα που θα νιώσει καλύτερα και προσπαθήσει να το περπατήσει.

Στο πλευρό του μικρού κοριτσιού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας βρίσκεται η μητέρα της.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται για την ώρα ο παππούς των παιδιών όπως και ο 14χρονος αδερφός του κοριτσιού που εξετάζονται για το περιστατικό.

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε, την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν έξω από το σπίτι τους, σε ένα παρκάκι, όταν ο 14χρονος βρήκε μέσα στο σπίτι, το κυνηγετικό όπλο του παππού τους.

Χωρίς να γίνει αντιληπτός από την μητέρα του που εκείνη την ώρα ήταν μέσα στο σπίτι, βγήκε έξω και πάνω στο παιχνίδι το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την αδερφή του στον μηρό καθώς, το όπλο ήταν γεμάτο.

Άμεσα το 10χρονο κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κι έπειτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ertnews.gr


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News