Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 23:18
Ελλάδα

«Κάποιος με κορόιδεψε και εμένα» – Τι λέει ο ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων που κατηγορείται για απάτες

Για τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος της επιχείρησής του μίλησε ο Γιώργος Φαφούτης, ιδιοκτήτης μάντρας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Τα θύματα αναφέρουν ότι πήγαιναν στη μάντρα με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έδιναν προκαταβολές και δεν τα έλαβαν τελικά ποτέ τα οχήματα για τα οποία πλήρωσαν.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχει φάει λεφτά από κανέναν και πως έχει πάθει και ο ίδιος ζημιά».

«Η εταιρεία η δικιά μας από το 2020 έως και τον Μάρτιο του 2022 δεν είχε απασχολήσει και δεν είχε κανένα πρόβλημα, με κανέναν πελάτη και παραδίδαμε τα περισσότερα αυτοκίνητα» σημείωσε ο κ. Φαφούτης.

«Δεν λέω ότι ο κόσμος δεν έχει δίκιο, έχω χάσει και εγώ τα χρήματά μου, γιατί και εγώ κάπου αλλού τα έχω δώσει» συμπλήρωσε.

Υπογράμμισε πως οι 80 πελάτες που έχουν δώσει τις προκαταβολές για την αγορά των αυτοκινήτων, δεν έχουν εξοφλήσει, για τον λόγο αυτόν δεν μπορεί να τους δώσει τα αυτοκίνητα.

«Μπλόκαρα, δεν έχω να κρυφτώ από κανέναν, δεν έχω “φάει λεφτά”. Αυτή τη στιγμή έχω πάθει και εγώ ζημιά και “πήρα μαζί μου” και αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε.

Αναφορικά με τη μάντρα που διέθετε στη Χαλκίδα είπε πως την έκλεισε γιατί δεχόταν απειλές ωστόσο έχει ξεπληρώσει όλους τους πελάτες του.

«Κάποιος με κορόιδεψε και εμένα. Είμαι και εγώ θύμα απάτης» αποκάλυψε ο κ. Φαφούτης τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή παλεύει να σώσει την επιχείρησή του, την οποία πλέον δεν επισκέπτεται κανείς.

«Δεν έχω φάει χρήματα από κανέναν, έχετε δει πολλούς να έχουν φάει χρήματα και να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μιλάνε;» αναρωτήθηκε.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News