Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 5:50
People

Kanye West: Η Beyoncé πρέπει να αφήσει τον Jay-Z να «απατήσει»

Μία διαφορετική άποψη μοιράστηκε ο Kanye West για την απιστία του Jay-Z και την αντίδραση της Beyoncé.

Ο Kanye West δήλωσε ότι η Beyoncé θα πρέπει να επιτρέπει στον Jay-Z να την απατά, σε μία νέα συνέντευξη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά πραγματοποιήθηκε το 2022.

Μιλώντας με την αμφιλεγόμενη δεξιά σχολιάστρια Candace Owens, ο Kanye West μίλησε για τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Jay-Z και υποστήριξε ότι «η Beyoncé πρέπει να τον αφήσει να πάει να βρει λίγο σεξ».

Ο Kanye West είχε δώσει συνέντευξη στο podcast της Candace Owens, αλλά το επεισόδιο δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις αυτή την εβδομάδα.

Το σχόλιο ξάφνιασε την Owens, η οποία ξέσπασε σε γέλια πριν ρωτήσει: «Τι;».

Στη συνέχεια, ο Ye πρόσθεσε: «Πήγαινε στη Δομινικανή Δημοκρατία ή κάτι τέτοιο, καταλαβαίνεις τι εννοώ;».

Ο Kanye West αναφέρθηκε στο πολύκροτο σκάνδαλο απιστίας του Jay-Z, το οποίο ήρθε στο φως το 2016 με το άλμπουμ «Lemonade» της «Beyoncé — το οποίο ακολουθεί μία ιστορία προδοσίας.

Ο Jay-Z επιβεβαίωσε αργότερα ότι είχε απατήσει τη σύζυγό του στο άλμπουμ του «4:44» το 2017.

Νωρίτερα φέτος, η Beyoncé αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην απιστία του Jay-Z στο τελευταίο άλμπουμ της «Cowboy Carter», το οποίο περιλάμβανε μία διασκευή της εμβληματικής επιτυχίας «Jolene» της Dolly Parton.

Στη δική της εκδοχή της, το «Jolene» μιλάει για ένα πρόσωπο που προσπαθεί να «μπει ανάμεσα σε μία οικογένεια και έναν ευτυχισμένο άντρα».

Στο ρεφρέν τραγουδάει: «Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Σε προειδοποιώ, μην πειράξεις τον άντρα μου / Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Μην πάρεις την ευκαιρία επειδή νομίζεις ότι μπορείς».

Ο Jay-Z σχολίασε την απιστία του σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «My Next Guest Needs No Introduction» του David Letterman στο Netflix το 2018, λέγοντας ότι είναι «διαφορετικός άνθρωπος» τώρα και πρόσθεσε ότι αυτό δεν ήταν «το χειρότερο που είχε κάνει».

«Για πολλούς από εμάς, δεν έχουμε, ειδικά εκεί που μεγάλωσα και οι άντρες γενικότερα, δεν έχουμε συναισθηματικά ερεθίσματα από μικρή ηλικία», ανέφερε.

«Τα συναισθηματικά μας ερεθίσματα είναι: “Γίνε άντρας, σήκω, μην κλαις!” Θέλω να έχω τα συναισθηματικά εργαλεία που χρειάζονται για να κρατήσω την οικογένειά μου ενωμένη», συνέχισε.

«Έχω μία όμορφη σύζυγο που έχει κατανόηση και ξέρει ότι δεν είναι το χειρότερο που έχω κάνει. Κάναμε τη σκληρή δουλειά να πάμε σε ψυχοθεραπεία και ξέρεις, αγαπιόμαστε, σωστά;», τόνισε.

Ο Jay-Z συμπλήρωσε τότε ότι η σχέση του με την Beyoncé βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση.

«Αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να επικοινωνούμε και να εξελισσόμαστε. Και είμαι υπερήφανος για τον πατέρα και τον σύζυγο που είμαι σήμερα, εξαιτίας όλης της δουλειάς που έγινε», σημείωσε.

Σε συνέντευξή του στους New York Times το 2017, ο Jay-Z μίλησε επίσης την απόφαση της Beyoncé να μείνει μαζί του μετά την απιστία του.

«Ξέρετε, οι περισσότεροι άνθρωποι φεύγουν, και το ποσοστό διαζυγίων είναι περίπου 50 τοις εκατό ή κάτι τέτοιο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους», είπε.

«Το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις τον πόνο που προκάλεσες στο πρόσωπο κάποιου και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου. Ξέρετε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουν αυτό. Δεν θέλεις να κοιτάξεις μέσα σου. Έτσι, απλά φεύγεις», συνέχισε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News