Πέμπτη 18 Απρίλιος 2024, 10:31
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ 1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» και σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν.

Aναμφισβήτητα, ένα από τα σίριαλ που έχουν ξεχωρίσει φέτος είναι το «Κάνε ότι κοιμάσαι». Η ψυχολογική σειρά, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00 στην ΕΡΤ1, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και έχει αποσπάσει θετικά σχόλια για το ευρηματικό σενάριο, την κινηματογραφική σκηνοθεσία, καθώς και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Στα προσεχή επεισόδια οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά είναι ραγδαίες και σε αυτό συμβάλλουν και τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνισή τους τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Τσαλίκη και η Ντόρα Μακρυγιάννη θα κρατήσουν ρόλους-κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως θα δούμε, ο εγκέφαλος της σπείρας, ο Μηνάς, συλλαμβάνεται από την Αστυνομία και τότε αναλαμβάνει την υπεράσπισή του η δικηγόρος Πολέμη (Ντόρα Μακρυγιάννη), για να ξεπληρώσει κάποιο χρέος της στο κύκλωμα που εκπροσωπεί ο Μάνος (Λευτέρης Ζαμπετάκης). Η δικηγόρος προσπαθεί να ανταποκριθεί στις παράλογες απαιτήσεις τους, ώστε να πέσει ο Μηνάς στα μαλακά, αλλά της είναι ιδιαίτερα απωθητική η συνεργασία μαζί του.

Από την άλλη πλευρά, η Ναταλία Τσαλίκη ενσαρκώνει την αυστηρή ανακρίτρια Βάλβη, που έρχεται να δυσκολέψει τα σχέδια της δικηγόρου του Μηνά, η οποία επιδιώκει να αποδείξει ότι έχει το ακαταλόγιστο, λόγω της παραμονής του σε ψυχιατρικά καταστήματα στη διάρκεια προηγούμενης φυλάκισής του. Λίγο πιο μετά, στη σειρά θα μπει και ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος θα υποδυθεί τον Τάκη.

Πρόκειται για ένα μοντέλο στην εταιρεία καλλυντικών που πηγαίνουν για να κάνουν δοκιμαστικό η Κατερίνα (Ελενα Ντέντα) και ο Γιάννης (Ανανίας Μητσιόπουλος). Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και τον Στέργιο Νένε, ο οποίος θα εμφανιστεί για 8 επεισόδια και θα κάνει τον βοηθό της διευθύντριας στην εταιρεία καλλυντικών.

Πηγή mytv


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News