Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 23:03
People

Jade Thirlwall: Η αμήχανη συνάντηση των Little Mix με τον πρίγκιπα Harry

Οι Little Mix έφεραν σε δύσκολη θέση την Jade Thirlwall.

Η Jade Thirlwall θυμήθηκε την αμήχανη συνάντηση των Little Mix με τον πρίγκιπα Harry.

Η 31χρόνη τραγουδίστρια, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα τη σόλο καριέρα της, περιέγραψε σε μία εμφάνισή της στο podcast «Sidetracked» του BBC, την ντροπή που ένιωσε όταν το γυναικείο συγκρότημα συνάντησε τον πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια της παράστασης Royal Variety Performance το 2015.

«Ήμουν single εκείνη την εποχή και όλα τα κορίτσια έλεγαν: “Ω, Harry – έχεις μία ευκαιρία!”», ανέφερε.

«Σκεφτόμουν: “Ω Θεέ μου, να το πάλι.” Ήταν εκείνες οι φίλες που λένε τέτοια», συνέχισε.

Γνωρίζοντας ότι θα επρόκειτο να συναντήσουν τον πρίγκιπα Harry, η Jade Thirlwall παραδέχθηκε ότι «άρχισε να νευριάζει» καθώς εκείνος πλησίαζε.

«Του έδωσα το χέρι μου και νομίζω ότι ήταν η Jesy [Nelson] που είπε: “Ωωωωωω”. Σκεφτόμουν: “Όχι μπροστά στον πρίγκιπα της Αγγλίας!”. Είμαι υπέρ του προξενιού σε μία βραδινή έξοδο, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση! Πρέπει να σκέφτηκε: “Τι περίεργη!”», είπε.

«Δεν μπορώ να φλερτάρω ούτως ή άλλως, οπότε σίγουρα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο», υπογράμμισε.

«Αλλά ίσως κράτησα το χέρι του λίγο παραπάνω απ’ όσο έπρεπε, μόνο και μόνο για να καταλάβω αν αισθανόταν κάτι. Αλλά σίγουρα δεν αισθανόταν κάτι», πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα, η Jade κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό single, «Angel Of My Dreams», ένα τραγούδι που έγραψε μαζί με τη Steph Jones (Sabrina Carpenter), τον Pablo Bowman (Calvin Harris) και τον παραγωγό Mike Sabbath (RAYE).

«Το τραγούδι αναφέρεται ουσιαστικά στη σχέση αγάπης/μίσους που έχω με τη μουσική βιομηχανία, στην οποία, όπως γνωρίζουμε, είμαι μέλος εδώ και αρκετό καιρό», σχολίασε για το «Angel Of My Dreams».

«Έτσι, έχω να πω κάποια πράγματα για αυτό, τα καλά και τα κακά. Ήθελα το τραγούδι να ακούγεται αρκετά χαοτικό, είναι βασικά η ιστορία μου συμπιεσμένη σε τρεισήμισι λεπτά», εξήγησε.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο πρώτο σόλο άλμπουμ της, ενώ πρόσφατα η Jade Thirlwall αποκάλυψε ότι μαθαίνει αραβικά προς τιμήν των αιγυπτιακών και υεμενικών γενεαλογικών ριζών της.

Στο music video του «Angel Of My Dreams» εμφανίζεται και ο τραγουδιστής των Fontaines D.C., Grian Chatten, ο οποίος φοράει μία φόρμα σε χρώμα lime green, την ίδια που φορούσε στο βίντεο για το single «Starburster» του συγκροτήματος.

Η σκηνή στην οποία εμφανίζεται στο «Angel Of My Dreams» περιλαμβάνεται επίσης στο βίντεο του «Starburster», όπου ο Grian Chatten περπατάει στο πλατό του music video της Jad Thirlwall πριν μπει στα καμαρίνια και αλλάξει, βάζοντας μία ολόλευκη στολή με φτερά αγγέλου.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News